Sayfa 20/45 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
Arama sonucu : 353 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Hisse_ trade

ben kendi tecrübeme göre son düşüncemide yazayım yeter artık diyeyim dedim. çünkü, bana göre endekstte yön yukarı ve 113.106 tepe var. buraya gelindiğinde dönüp sağa sola bakmak gerekiyor çünkü buranında geçilmesi durumunda yeni bir alım dalgası daha gelecektir. ama nasıl yan yoldanmı, yoksa otobandanmı, devam edecek? tabi buna oyuncu izleyerek karar verecek..

böyle bir düşünceye sahip olduğum için o yükselebilir, bu yükselebilir, diye yazmayı uygun bulmadığım için boş yere yorulmanın bir anlamı olmadığını düşündüm. yükselişe inanan birisi beğendiği bir hisseyi alıp tutacak. yada düşer diye düşünen bir oyuncu akıllıca kenarda oturacak çünkü bu sıradan bir satış olmaz.

kimseye herhangi bir tavsiyede bulunmadan kendi düşüncelerimi yazdım.. herkese bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

ne garip bir alem. dünya"nın sadece kendi etrafında dönen üstad"lar var... vereceksin gaz"ı vereceksin gaz"ı
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

bazen destek ve dirençler ucucuna denk gelmiyor maalesef 113.106 geçilemedi

endekste patinaj yapmaya başladı, kağıtlarda patinaj yapmaya başladı.. 113.106 direnç geçilip satsalar daha iyi olacaktı çünkü o zaman alıcıları silkeliyorlar diyebilirdik. ama şimdi kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    VKGYO bugün için üzdü bizi. 2.69 maliyetle nasiplendik biraz. Beklentiniz devam ediyor mu ? İyi günler hocam...
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    VKGYO_ benim bakış açım

2.67_kapanış fiyatı

2.79

2.87

3.02 yorumsuz
    SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Arkadaşlar,bir arkadaşımın elinde 2004 yılında alınma doğuş otomotiv a.ş. ye ait 1000 lot fiziki hisse senedi bulunmaktadır,,bunu nasıl nakde çevirir,nasıl bir yol izlemelidir?
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    VKGYO bugün için üzdü bizi. 2.69 maliyetle nasiplendik biraz. Beklentiniz devam ediyor mu ? İyi günler hocam...

SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    endeks yazdığım direnç geçilirse evet aynen devam eder. geçemezse sıkıntı olabilir. ayrıca METRO yu ne yaptın niye başka kağıtlarla ilgileniyorsunki ne güzel yürüyordu
    Son düzenleme : karar_anı; 18-06-2020 saat: 20:10.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,bir arkadaşımın elinde 2004 yılında alınma doğuş otomotiv a.ş. ye ait 1000 lot fiziki hisse senedi bulunmaktadır,,bunu nasıl nakde çevirir,nasıl bir yol izlemelidir?
    ben anlamıyorum. siz onu ahmet mergen e sorun cevap verir sanıyorum

adres https://twitter.com/ahmet_mergen

Sayfa 20/45 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •