Sayfa 18/45 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
Arama sonucu : 353 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Hisse_ trade

MGROS_ yükseleceğini düşündüğüm bir hisse

ama benim düşüncem bu.. mutlaka sizde araştırıp incelemelisiniz. hep söylüyorum klavyesi olan herkesin yazdığı, ağzı olanın konuştuğu, oldukca bilgi kirliliği olan bir alemde, çare..sizsiniz bol şanslar...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

GARAN_ piyasa ne olur aceba diye kendimize klavuz olarak seçtiğimiz kağıda epeyden beri bakmıyoruz. endeks hakkında herkesin farklı, farklı, beklentileri var. kimse net olarak yönümüz şudur diyemiyor. piyasayı etkiler diye ben net olarak 8.05 destek kırılmadıkca piyasada bir sıkıntı yaşanmaz diye düşünüyorum. o öyle olursa şöyle olurmuş, bu böyle olursa böyle olurmuş, gibi işi uzatmanın gereği olmadığını düşünüyorum. genelde ekranlarda sıkca yüzlerini gördüğümüz analist lerin yorumlarına göre olayı değerlendiriyorum ve bunların bilinçli olarak yatırımcı kafasının karıştırmak için yapıldığına inanıyorum. yok eğer gerçekten net bir şey söylenemiyorsa yandı gülüm keten helva çünkü piyasanın öncüleri bunlar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

KRDMB
    KOZAL

bu kağıtlar ısrarla direnç üzerinde tutunuyorlar. elinde olanları bıktırdılar tahmin ediyorum ama bazı kağıtlar maalesef alıcıları dökmeden yürümüyorlar.. hani ben sattım yükseldi derlerya.. işte öyle bir durumdayız

benim mesai başladı ama yükselenlere bakıyorum çarık çürük, düşenlere bakıyorum çarık çürük, kağıtlar. yükselenler arasında var bir kaç tane girilebilecek kağıt ama, onuda bulmak için insanın radarı olması lazımdı. kağıt araştırıp yazmak hiç içimden gelmiyor. sağla kağıtlar yürümüyor, çarık çürüklede benim işim olmaz. piyasada zaten bozuk bir kaç gün otursun diye pas geçeyim dedim. KRDMB.. KOZAL.. MGROS.. bunlar hala direnç üzerinde tutunuyor. piyasalarda felaket bir durum yaşanmazsa hiç belli olmaz bir gün ansızın gelebilirler.. herkese bol şanslar

aklıma geldi yazıyorum. kağıt tutmakmı? yoksa 2..3..5.. her neyse alıp nakit uyumakmı? bu gün için söylüyorum tabii. sanal olarak bir tanesini tutun, bir tanede fazla değil yüzde iki alarak seansı kapattığınızı düşünün. hangisi göl oluyormuş bir hesap edin bakalım.
    bunu herkesin tavan peşinde koştuğunu tahmin ettiğim için söylüyorum. yani hayal peşinde...

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    endeks ciddi dirençler.

109.600

111.403

111.815

112.345

113.106

güzergah bu.. yok yana yatarsa, yok çamura batarsa gibi fazla laf"a gerek yok. bol şanslar
    boş oturmayalım. endekste takip eden olur diye böyle bir istikamet çizmiştik

RYGYO_ benim gariban kağıt bu idi tam 5.57 dirençte tavansın dur dediler. o kadar parayı boşa basmadılar her halde hacma bak.. aslında hiç bir kağıda takılmadan basıp geeçeceksin.. sanki tapusunumu alacağız kağıtmı yok.. her kağıt hergünde bulunur ama akşamdan seans açılışını görmeden tahmin yaparak değil tabii. ben bu kağıda 5.57 geçer yürür gider diye tahminde bulunmuştum. 5.55 e takıldı ardından döndü dolaştı geri geldi. herkesin bir taktiği var. yani keyfe göre ne satıyorlar nede alıyorlar

VKGYO_ benim bakış açım

2.67_kapanış fiyatı

2.79

2.87

3.02 yorumsuz

Sayfa 18/45 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •