VKGYO_ benim bakış açım
2.67_kapanış fiyatı
2.79
2.87
3.02 yorumsuz
VKGYO_ benim bakış açım
2.67_kapanış fiyatı
2.79
2.87
3.02 yorumsuz
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
VKGYO bugün için üzdü bizi. 2.69 maliyetle nasiplendik biraz. Beklentiniz devam ediyor mu ? İyi günler hocam...SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : karar_anı; 18-06-2020 saat: 20:10.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Endeks heran düşer korkusuyla parayı iki üç kağıtta tutuyorum hocam. METRO da bugün finansal duran varlık satış haberleri geldi. Kendi iştiraki olan Avrasya tura satmış herhalde. METRO yu tutabilene aşk olsun. Son bir değerlendirme yapsanız sn hocam. iyi akşamlar...SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam sessiz sedasız sizi takip ediyorum. Vaktiniz varsa eğer METRO ya bakabilir misiniz? KAP a halka arz haberi düşmesi ve bugünkü endekse rağmen cılız bir tepki verdi. Galip ağa nın kağıdı değilde başka bir kağıt olsa kaç tavan kapatırdı kim bilir. Şimdiden teşekkür ederim. iyi akşamlar...
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biliyosunuz benim mesai yeni yeni başlıyoröncelikle kağıtların özel durumları ile hiç ilgilenmeden, hocalık yapmayı düşünmeden, zevkine yazan biri olduğumu bir daha hatırlatayım istedim. peki kendiniz oynamış olsanızdamı ilgilenmezdiniz derseniz.. evet aynen öyle it osurdukca yalan haber yapılan bir piyasada kesinlikle ilgilenmeden he he der geçerdim
sadece rakamları dikkate alıyorum ve kağıdınız METRO da şu an için bir bozulma yok. 1.40 destek yaparak yukarı topuklamaya gayret ediyor. peki bozulmaya başlarsa ne yapılmalı derseniz.. 1.40 desteğe sırtınızı yaslayıp beklemekten başka bir çareniz yok. çünkü bu oyunda belirli bir zararı göze almadan kazanmak biraz zor.. bu arada sizin mesajınızıda bahane ederek tekrar hatırlatmalar yaptım. tamam anladık bu kaç oldu diye mırıldananlar varsa.. mecburum buna çünkü hani sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya.. midemin bulanmasını istemiyorum.. yeniler pek bilmez belki ama baya bir sinek vardır bu alemde.. saldırmak için şimdi pusuda yatan onlarcası vardır..işleri bu çünkü. gerçi onlarda haklı emekli iseler başka ne yapsınlar.. heleki borsa"dan emekli iseler
![]()
Son düzenleme : karar_anı; 17-06-2020 saat: 03:37.
ENDEKS_ belki alıcıları silkelemek isteyebilirler ama, bence yön yukarı hatta bugünkü hareketlerin yeni alım dalgası başlangıcı olduğunu düşünüyorum.. daha doğrusu düşünüyorum demeyimde rakamlar öyle söylüyor. benim rakamlar yani.. siz kendi pencerenizden bakın. boş verin başkalarını. klavyem var yazıyorum işte![]()
Yer İmleri