Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 20/1014 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 153 - 160 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hatalı gönderi
    O egeli ben değilim

2. ev değilde bi karavan alsak isparka çeksek günlük 10 tl ayda 300 tl nasıl olur şöyle rumeli hisarına doğru
    yada 500 m2 arsa al konteyner koy yaşa oh bahçesinede bişeyler ek buda fena durmuyo maliyet düşük bide güneş enerjisi koy kuyu aç valla evden iyi gibi geliyo bana
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben komplocu değilim. Gerçekçiyim.

Portföyümü eski forumda paylaşmıştım 5 hissem var, 3 - 5 fk arası topladım karım %100 ü geçti 2 senede.

Endeksi bilmem, siyasi komplo yazmam aklım da ermez. Ama şunu biliyorum ki bu ülkenin borsasında şirketler zaten kriz fiyatında satıldı. Tüm dünya ralli yaparken bizim borsa daha 1 ay önce 2 sent idi. Yani bahsettiğiniz siyasi risk zaten köküne kadar fiyatlandı / fiyatlanıyor. Uçtu dediğiniz endeksin tarihi dibi ( 2008 krizi ) 2 sent zirvesi 5 sent. Şu an kaç para? 2.5 sent...

Abd hisse senedi fiyatlarına bakın, 30 fk altında doğru düzgün şirket yok.

Oysa 3.5 liradan ( bu yılki karı ile 2.5 fk ) tekfen sattılar bizim borsada. Nereye düşeceksin yerin dibine girmişiz zaten...

Konut almak mantıksız hala ısrarla mantıksız veriyorum kirasını oturuyorum kardeşim. Ama ben lüks konut almak istediğim için böyle. Değilse orta halli konutlarda çarpanlar gayet uygun, maaşlar düşük ülkenin katma değeri düşük buna göre de her şey ucuz işte.

Sizin teoriye gelince, olur mu olur ama o zaman demek ki bizim gerçek değerimiz 1 sent filan diyorsunuz, yani şirketler 1 yıllık karına el değiştirecek diyorsunuz... orayı yıkarlar o kadar da değil bence...

Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app
    Hisse senedine yatırım yapmak gözün kapalı mayın tarlasında dolaşmak gibidir. Bu ülkede borsa faaliyete geçtiği günden bu güne iş dünyasından silinen namlı bir sürü borsa şirketi varken borsaya para bağlamayı düşmanıma tavsiye etmem.

Eğer oturmak içinse vede kendimi prangaya mahkum etmeden konut alabiliyorsam bugünkü absürt fiyatlardan bile alsam hiç olmazsa sonunda elimde bir konut kaldı derim. Ha ! ama yatırım için helede alıp kiraya vermek için bu fiyatlardan konut alırmıyım diye soran olursa; aklımı peynir ekmekle yemedim.
    Son düzenleme : umutabi; 05-03-2017 saat: 15:38.

4. Geçenlerde, yetişmiş Türk insanının yurt dışına göç etmesi ile ilgili mevzu olmuştu.
    Devlet bu göçü teşvik ediyormuş !

Bu çocukların projelerini bilipte desteklemeyen tüm TÜBİTAK çalışanlarının ........
    https://www.facebook.com/recep.aksoy...5024248722964/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Bursa da fk oranları düşük ev almak isteyene tavsiye 300k ev 1.5k kira
    250k ev 1.2k kira

İdo da fiyatı kırmış;
    Pendik yalovada 39tl şöföre ek yolcu başı 1tl

Eskihisar topcular haftasonu gidis donus yaparsan 70tl

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bursa da fk oranları düşük ev almak isteyene tavsiye 300k ev 1.5k kira
    250k ev 1.2k kira

İdo da fiyatı kırmış;
    Pendik yalovada 39tl şöföre ek yolcu başı 1tl

Eskihisar topcular haftasonu gidis donus yaparsan 70tl

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Rekabet ..

Nelere kadirsin.

İDO , Osmangazi köprüsünü bitirecek . Gerçi zararı millet olarak ödeyeceğiz ama , genede piyasa mekanizmalarının işlemesi memnun ediyor beni. İDO 'nun işi bir adet KHK ya bakar herhalde. Bu şartlarda şahsen feribotu kullanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    sur yapı exen de bile 6,800 m2 fiyatı ile ilan var...

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...10941005/detay

6,800 pazarlık etmeden bu fiyatsa pazarlıkla ne olur bilmem...

ama siz ısrarla 10,000 lira altı olmaz diyosunuz...10,000 lira veren kafayı peynir ekmekle yemiş demektir...

Hazır oturmuş sitede fiyatlar böyleyken neden ne olacağı belli olmayan projeye 10,000 lira vereyim...
    Üstat
    Öncelikle
    Soruyu siz sormuşsunuz
    Bildiğim kadarı ile Cevap vermeye çalıştım ...
    Fiyatlar Bugun yarın açıklanır ....
    Adamın Ortağı değilim .... Orada Malımda yok ....
    Bölge Uzmanıyım ... Bugun yarın Fiyatlar açıklanır
    Konuşuruz

Yanlız Yatırım maliyeti 600 milyon tl 'nin üzerinde olan bir projeyi Orayı yapmaya yetecek gücü olan Ümran boru'dan kat karşılığı düşük oranla alma imkanı yok Avrupa konutlarının onu belirteyim .
    Ayrıca
    Ümran borunun
    Sahibi bildiğim kadarı ile 80 yaşında hala sabah 7 'de işine gelir ve Ticareti biraz bilir ...

Şimdi Gelelim Bölge konusuna
    Siz burası ile orasını kıyaslıyorsanız muhtemelen bölgeyi bilmiyorsunuz .

Ben en yakın proje diye burayı örnek gösterdim ancak orada bir şey belirttim . konum alan olarak Sur yapı 1 ise burası 5 ...
    Ayrıca Yapılacak Dairelerin alıcıları hazır ...

El cevap ;
    http://emlakgazetesi.com/istanbul-fi...isi-calisacak/

Fiyatlar açıklanınca konuşuruz ....

Bu arada düzeltme yapıyorum ....

Lansmanı
    11.000 tl'den aşağı olmaz

8. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1055273

1 mart 2010 usd kuru 1.54

5500 / 1,54 = 3571 usd

usd kuru 3,72 x 3571 = 13284 TL

eKSEN İLK LANSMAN FİYATLARI .....

bU PROJE EKSENDEN KONUM VE YER OLARAK DAHA İYİ

AYRICA ÇARŞININ GÖBEĞİNDE

YORUM YAPACAK ARKADAŞLARDA VERİ İLE SAYGI ÇERCEVESİNDE KONUŞURSA SEVİNİRİM ....

YOKSA HERKESİN KENDİ PARASI BEN KİMSENİN ORTAĞI DEĞİLİM BURADANDA BİR ÇIKARIM YOK SORU SORULMUŞ UZMANLIK BÖLGEM BİLGİM ÇERCEVESİNDE YAZIYORUM ...

kONUT PİYASASI İLE İLGİLİ FİKİRLERİM ŞİŞMİŞ OLDUĞU BU FİYATLARI REEL OLMADIĞI DOĞRU ... aNCAK BUNLAR ÖZEL PROJELER MUADİLLERİ YOK ....
    VE ALICILARI HAZIR

http://emlakgazetesi.com/istanbul-fi...isi-calisacak/

Sayfa 20/1014 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •