Bozkurt yonca da 7.26 altı saatlik barlarda dikkat et.
Şuanda teknik formasyon mevcut , ne tarafa kırarsa o tarafa atlıyacaz.![]()
LGBT işi bana göre farklı Caho Başkan. Yani ben kendini Müslüman olarak gören kitle içindeyim. Ama LGBT ye de saygım var. Yani sen neden L sin, G sin demem. Dışlamam, farklı bir yere koymam. Ama bireysel olarak saygım var. Fakat yayılmacı, teşvik edici, özendirici hareketi kabul etmem. Topluma ve aile hayatına tehdit olarak algılarım.
Bunu birçok Hristiyan Avrupa ülkesi de böyle tanımlıyor. Bence LGBT işinin Müslüman, Hristiyan, Yahudi, demokrat, anti-demokrat vb olmak ile alakası yok.
İbrahimi dinler hariç ,güne önem atfetme var mı.Bu konuda bilgisi olan.Asya ,Afrika veya herhangi bir yerde yaşarken ,gezerken gören var mı acaba.
Mal alınır verilir yeterki doğru yerden pozisyon al.
357 milyon sokan laf olsun diye yonca almadı.
Bu parayı takip et , sen ne yaptın yabancının satışı ile beraber , ne kadar satılacağını bilmediğin ordino da dip deyip aldığın her yerden mal verdiler.
Şuanda yoncada formasyon çiziliyor yukarda 7.35- aşağıda 7.26 altı saatlik bar yön belirler.
Yukarı kırarsa 7.72 hedef , aşağı kırarsa 6.86 .
Şuanda takipteyiz.
Doğru yeri bilemiyoruz napalim yani sindoma abi, kendi yağımızda kavuruyoruz bişiiler işte
hakkaten dip dediğimiz yerin daha dibini gösterdiler di, en son caho basgana 6.66 dip işaretimi dediydik oranında altını gösterdilerdi. way be ne bulunmaz dipmiş bu yahu![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri