Sayfa 20/30 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
Arama sonucu : 239 madde; 153 - 160 arası.

Konu: KARYE - Kartal Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,735
     Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    eyvallah benim kadim dostum...senin buraya yazman benim için şereftir...

Sultanım çok yaşa... Sultanım sağlıklı yaşa... Sultanım torunlarını okşaaa...
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

2. adem= adam demektir...adam =kadim dostum abim dmektir...biz senle benjamin button gibiyiz..her gün yeniden yenileniriz..neydi yeni mottomuz? oo yeee karyeeee...) adem abim hojdur..hoj gelmiştir...
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

3. belespittten haber var mı?

4. göstergeleri soğutalım..ayrık otlarını temizleyelim...sonra bakacaz kaça gidecek göreceğiz...
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

5.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    göstergeleri soğutalım..ayrık otlarını temizleyelim...sonra bakacaz kaça gidecek göreceğiz...
    bahçıvanlığa da başlamışsın ağa hayırlı olsun)))
    İşi ehline ,samanı eşeğe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eşeğe verirseniz ,bilgi zayi olur.

6. elimden her iş gelir benim aziz dostum...)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,735
     Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    göstergeleri soğutalım..ayrık otlarını temizleyelim...sonra bakacaz kaça gidecek göreceğiz...

Sultanım 80 bana uyar.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

8.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Sultanım 80 bana uyar.
    Sana uyan bana haydi haydi uyar abimmmmm

Sayfa 20/30 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •