Ne kayışlar kopru borsa da bu emisyon bu dolar bu enflasyon oldukca endeks yeni fiyatlamalrı her zaman yapacaktır.5700 leride ilerde geçer.YTD
Ne kayışlar kopru borsa da bu emisyon bu dolar bu enflasyon oldukca endeks yeni fiyatlamalrı her zaman yapacaktır.5700 leride ilerde geçer.YTD
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Kapanış seansında yatırım finansman 1 milyara yakın mal almış ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kaftancıoğlu berat etti,fahrettin altunaya guya hakaret etmişti,bu adamın karısıda beni mahkemeye vermişti 5 maaş+huzur hakki aldığını sosyal medyada yayınlamışım guya,benim düşmanım çok,devamlı ak trollarlan uğraşıyorum,onlarda benimlen,ilginç şekilde benim hesabıma girip yayınlamışlar,2 mahkemede hesap verdim,5 sene gözetim karşı tarafın avukat masrafı+1750 idari para cezası,ama bunu onlardan seçim sonunda katı,katına alacağım,nereye kaçarlarsa kaçsınlar peşlerindeyim,zaten benimlen uğraşan çarpılıyor,Fahrettin anında kanser oldu,karısınında iyi olmadığı söyleniyor,bu dünyada sistemin seçilmişleriylen uğraşmak çok zordur,sadece ben bunlara zavallı diyorum !!!
Yer İmleri