mesaj 149 dan devamla son durum,..umarım netice yeşil ok yönüne doğru gelişir ?
izlediğim zamanlarda endex e paralel hareket ettiğini gözlemliyorum,
dolaysıyla xu030 un 8156.xx üstü hareketleri klser ide ''al'' yönünde hareket ettirir sanıyorum,.. xu030 8156.xx üstünde tutunursa düşmezse diyelim klser de işte yelpazede tutunur,..
ancak tecrübeye bianen bu yelpaze de tutunmalar uzun ömürlü kalmaz elbette, bir süre geçtikten sonra veya olumlu olumsuz haberlerlerle bu denge yeresinden bir üst seviyeye ''yeşil ok'' yönünde yada bir alt seviyeye ''kırmızı ok'' yönünde haraket beklerim,..
bu saatlik yelpazeye ilaveten güvendiğim günlük indikatörler de son 3 gün al sinyali var, bunu koruyabilirse işte eş zamanlısı yukarıda değindiğim şekilde xu030 8156.xx üstü seyrederse klser de yukarı potansiyel taşır,
bol şans hepimize
Son düzenleme : indregandi; 08-11-2023 saat: 21:56.
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
xu030 için 8156.xx doğrulaması, ayrıca bkz
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=49565
mesaj 156 dan devamla
85.80 tepkisi (fake hareketi) sonrası yelpazede nihai kararım, yukarı geçişlerde hele olsun kısa vade hedefleme yaparız, ancak şimdilik bu sıkışmanın neticesini beklemek daha mantıklı durmakta, bu bekleyişte pembe yelpazeler ortası ''77.550'' bize takip için alt /üst vermekte,
ben her durumda tutacağım, stobum yoktur, açtığı zarar kadar en az kar vermeli,..çıkmayı ancak o zaman düşünürüm,..
yükseliş için hisse öncelikle 77.550 üstünde kalmalı
Yer İmleri