Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 200/316 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 2562 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: RYSAS - Reysaş Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by assetmanager Yazıyı Oku
    VOIB değil VIOB demek istedin sanırım zira VOİB diye bir şey yok.
    Bilmediğim VOIB'de ya da bildiğim VIOB'da bir işim olmadı, üzülme.

Dostum tüm kira geliri ederinden fazla olabilir. Gelir varken gider de oluşur, bu geliri elde ederken harcamalar ve finansman da oluşur ve bu şirkette şu an için bunların dengesi EKSİ kocaman bir EKSİ.

Nakit akımı da hissenin değerliliğidir bu şu an 1 TL seviyesinin de altında bir çöp olarak fiyatlanıyor. Ben uyardım , bildiğin ve anladığın kadarını okuyabilirsin.
    Tapaj hatası tabiki viob, seninle alakası olmadığına sevindim. Bak şimdi astronotun son yaptığını anlatayım belki anlarsın demek istediğimi;
    Bağlı ortaklığı reysaş yatırım holding aş yi 2.5M tl bedelle kendine sattı. Ancak bu satıştan önce 16.05.2018 tarihinde, 2011 de 12M tl ye alınan arsaları 246bin tl ye rysaş a sattı. Bu arsaları araştırıyorum ve güncel gerçek değerlerini yakında açıklarım. Bu satıştan dolayı rysaş a 11.8M tl satış zararı yazıldı. Defter üzerinde 11.8M zarar gözükmesine rağmen gerçekte bu işlemden rysaş milyonlarca tl kara geçti.
    Bu ve bunun gibi işlemlerle alicengiz oyunlarrı devam ediyo ancak nereyee kadar göreceğiz.
    Demem o ki, eli çabuk tutmakta fayda var!!

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!

2. Sn. Assetmanager nereye kadar haklı olacaksın biliyormusun ; Döviz artışı hızkesmedikçe ,faizler makul seviyeye inmedikçe ve en önemlisi astronot efendi Reysaş bilançosunu Gyo daki gibi şeffaf şekilde yayınlamadıkça .Evet bu şeytan üçgeni seni destekliyor ancak herşeyin bir sonu vardır Rüzgar elbet terse dönecektir.Bir konu var ki bu Astronotun ipini çeker ama yürekli hükümet ister.İMTİYAZLI HİSSE uygulamasının kaldırılması.Elbet birgün bu da olacaktır. Reysaş halka açıklığı /64 Şu an /51 i 50 m yapıyor.Varlıkları 2 tr borç 1 tr kalan para 1 tr ./51 hisseye 510 milyon düşer .10 kat kazanç .Emin ol bunu görüyorlar ancak dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde olmayan imtiyazlı senet bunlara engel.Yabancı yatırımcı da buna uyuz oluyor zaten.

3. Oooo Borubükücü vampirlerimizin oyunu bozmuşsun nasılda kızmışlar öyle patronlarından fırça yemesinler sonra sana mı düştü deponun fotosunu yayınlamak.
    Nisan ayında bura bir arkadaş deponun fotosunu Yüklenici Obitaşın facebook sayfasından alarak yayınlayınca bir daha obitaş düzenli olarak resim yayınlamayı bıraktı hatta şirketin internet sayfasın böyle bir depo yaptığının bile bilgisi yok. Sağ ol benim merakımı giderdin .
    Ya birde bu gün Reysaş Yatırım Holding A.Ş. satış haberi gelmiş bilanço zarar yazacak sana ne kardeşim birde kapta yer alan değerleme raporunu burada paylaşıp araştırıyorum deyip , güncel değerlerini yayınlarım diyorsun.
    Ben de cumartesi bir takım bilgiler paylaşıp forumdaki arkadaşların görüşlerini alayım diyordum. Bende saldırılara maruz kalır mıyım diye düşünüyorum niye cumartesi derseniz ortalık biraz sakinlesin de ondan.
    YTD

4. Samimiyetle söylüyorum, yatırım yapmadığım kağıdın sayfasına girip yorum yapmadım, yapmam. Varlık müdürü ile ümit öğretmen maşallah burada bizden çok vakit geçiriyor, o kadar para yatırmışım hiç yatırım yapmayan arkadaşlar kadar zaman harcayamıyorum. Arkadaşların yazılarını gördükce şu videodaki aslanların etrafındaki sırtlanlar geliyor gözümün önüne, https://youtu.be/IoQOmphIM_E
    Kaldı ki buraya yatırım yapmışım malvarlığımı araştırıyorum, buradaki herkesi de ortağım olarak görüyorum. Tüm ortaklarım nelere sahip olduğunu bilsin istiyorum. Astronot bir mülakatında kendisi demedi mi reysaşın değeri ederi kabaca 1,5 milyar dolar diye... hiç bir mesajımda al ya da sat demedim. O herkesin kendi bileceği iş ben sadece nelere sahip olduğumuzu anlatmaya çalışıyorum. Borsayı oyun olarak görmediğim için uzun vadeli yatırım yapıyorum ve yatırım yaptığım şirketi tanımak isterim. Düşüş devam ediyor evet doğru, ben de almaya devam ediyorum gücüm yettiğince. Çünkü aldığım hisseye inanıyorum ve paramın karşılığının da fazlasıyla olduğunu düşünüyorum. İyiler her zaman kazanır!! Hadi selametle..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 25 Mayıs tarihli Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanunun 5. Maddesi taşınmazların yeniden değerlemesi ile ilgili özetle 30.EYLÜL.2018 tarihine kadar şirketler taşınmazlarını yeniden değerleme yaparsa değer artışı üzerinden %5 vergi ödemesi yapar diyor.
    Durmuş Efendi 30.EYLÜL.2018 den sonra yeniden değerlemeye yapmaya kalkarsa değer artışı ile ilgili yanılmıyorsam %27 vergi ödemek zorunda kalacak.
    Bu Kanun 30.EYLÜL.2018 tarihine kadar yeniden değerleme yapacak şirketlere büyük avantaj sağlıyor.
    Durmuş Efendi 30.EYLÜL.2018 tarihine kadar yeniden değerleme yapıp Reysaşın gerçek değeri ortaya çıkar mı bekleyip göreceğiz.
    YTD.

6. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler sayın boötes ve sayın borubükücü.

7. Astronotun niyeti belli 2018/06 da rekor zarar açıklamak,aşırı yükselen kurların hasar verdiği ortamda Rysas varlıklarını grup şirketlerine ya da kendine zararına satarak bilanço zararını daha da şişirmek..böylece 2006 da halka arzedillen malları dolar bazında 1/10 fiyatının da altında geri toplamak.Borsada böylesi kolay deli para kazanmak varken esas faaliyetten kazanmasada olur,bu oyunu bozacak gücümüz var mı?
    Turizm otel yatırımları ve Yatırım Holdingin yıllar öncesindeki edinim değerinin de altında zararına satışının zamanlaması manidar,Sancaktepe de tamamı Rysas arsasından belediye imar payı dışında belkide rüşvet niyetine arsanın çoğu belediyeye bağışlandıktan sonra Rgyoya devredilmişti.
    Tüm bu sahtekarlıklar astronotun göstere göstere yaptıkları..SPK hala ilgisiz ya da aciz!
    Son düzenleme : ÇiftçiDede; 03-06-2018 saat: 16:03.

8. Astronot ve de yancılarının düşürme gayretleri aşırı yükselen kurlarla desteklenince stoplamıştım,1,60 tepesinin yarısı 0,80 bekliyordum,alışlarımın tamamı geçekleşti.0,80 dolar bazında halka arz fiyatının 1/10u,2008 krizindeki dibi.Oysa bu arada hem şirket hem de borçları belkide 10 kat büyüdü.Yatırımlar tam gaz,borçlanarak büyüyor,doğru da yapıyor zira coğrafi konumundan dolayı Türkiyenin en avantajlı olacağı sektörü lojistik.
    Küçük ortakları istismar etmese,şeffaf olsa parlak sonuçlar kaçınılmaz.İlk yarıda rekor zarar zaten bekleniyor,kur farkı finansman gideri,duran varlık satışı zararı(Turizm yatırımları + Yatırım hold. 13 milyon tl civarı) sonuçta 35-40 milyon tl olabilir.Yılın 2. yarısında Borusan ve CRFSAnın önemli kira katkısı olacak,belki kurlarda da düzelme olur,2019 parlar.
    Yabancıların lojistik ilgisi çok fazla,özellikle demiryollarında,lakin Durmuş tek başına büyümek istiyor belki başarır.Araç muayene hep karlı olsa da saymıyorum.
    Rygyo dışındaki tüm varlıklarını hiç etse Rygyodaki %62 payının karşılığı Rygyo lot fiyatının %28 fazlası kar-zarar fark etmez sonuç değişmez,defter değeri de 4,80 civarı olur.

Sayfa 200/316 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •