Sayfa 200/342 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 2733 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1. **Nakitin kral olduğu, zenginler için Türkiye'nin cazibesini kaybettiği bir ortamda, iyi bir fiyata satmak zor. Baba yadigarı, TAT GIDA yı yok pahasına satanlar zor alır...

**para kazanamayan, devamlı zarar üreten Godiva için ''4 milyar verdiler, satmadık'' diyenler, bu ortamda varlık satışı yapıyorlar!! İleride bu 4 milyar subliminal mesajın kokusu çıkacak sanıyorum...

**Subliminal mesaj veya bilinçaltı mesaj, başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda fark edilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından fark edilemezler, ancak bu mesajların insanın bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir.

Türkiyede g.menkul her zaman kraldır,,,enflasyona,dövize,faize endekslidir.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by smry28 Yazıyı Oku
    **Nakitin kral olduğu, zenginler için Türkiye'nin cazibesini kaybettiği bir ortamda, iyi bir fiyata satmak zor. Baba yadigarı, TAT GIDA yı yok pahasına satanlar zor alır...

**para kazanamayan, devamlı zarar üreten Godiva için ''4 milyar verdiler, satmadık'' diyenler, bu ortamda varlık satışı yapıyorlar!! İleride bu 4 milyar subliminal mesajın kokusu çıkacak sanıyorum...

**Subliminal mesaj veya bilinçaltı mesaj, başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda fark edilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından fark edilemezler, ancak bu mesajların insanın bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir.
    Değeri 4 milyar dolardan fazla ise,niye satsın?

Alıntı Originally Posted by smry28 Yazıyı Oku
    **

Bu mesaj burada kimi tarif ediyor acaba?

Günaydın arkadaşlar, bol şanslar hepinize

Gün içi bazen 2-3 TL yi bile bulan kısmi düzeltmelerle yola devam....
    ...

...

8. Herkese selamlar....
    Pnsüt başlığında paylaştığım gönderimi müsadeniz olursa burada da paylaşmak istiyorum
    Pnsüt de olumsuz tarafdayım...

Kısa kısa

1)Kimseye benim görüşüm doğrudur diye dayatmıyorum...Bana da dayatılmasından hoşlanmıyorum...
    2)Her gün her gün onlarca sayfa gönderi paylaşmıyorum....Milleti gıcık etmek için gerekli gereksiz onlarca gönderi yapmıyorum
    3)Paylaşımlarım bilanço zamanları çoğalır,1 veya 2 gün yoğunlaşır sonra aylarca yazmadığım olur
    Dolayısıyla ortalama gönderi sayım belki hafta da 1 bile değildir...Eeee o kadar (olumsuz) görüşe de tahammül edeceksin
    4)Bana sataşılmadığı sürece kimse ile polemiğe girmem....Çünkü biliyorum ki;bir başlık da olumsuz görüş belirtiyorsan mutlaka sana sataşan birileri olacak ve polemiğe gireceksin....
    5)Arkadaşlar Hisse.Net sadece olumlu görüş bildirenler için kurulmuş bir site değil....
    Belki açığa satacağım,hissenin düşmesini bekliyor ve/veya umuyorum....(açığa satış yasak biliyorum)
    Belki bu şekilde para kazanacağım...(hiç yapmadım)
    Kime ne?
    6)Arkadaşlar çok korkaksanız,çok panik yapıyorsanız borsaya gelmeyeceksiniz, akıl sağlığını kaybettikten sonra kazanılan paranın size bir faydası olacağını sanmıyorum...
    Kafanı huzurla yastığa koymanın bedeli hiç bir para ile ölçülemez...
    7)(Olumsuz) Yazılanlardan çok etkileniyorsanız (etkilenmeyin) foruma gelmeyeceksiniz yada "kişiyi engelle" butonuna basarak onun yazdıklarını görmeyeceksiniz...
    Bitti gitti,bu kadar basit....
    8)Fiyat hareketleri konusunda iddialı değilim,sansasyonel paylaşımlar yapıyorum ama iddialı ve ısrarcı değilim....
    Çünkü gözaltı pazarındaki hisselerin (şeker piliç) tavan çektiğini de gördüm,çatır çatır kar üreten Fen-İş in bir sabah kap a battık haberini gönderdiğini de
    Pnsüt buradan daha yukarıları da gidebilir aşağıları da
    Görüşümü bildiririm ama dayatmam...

Genç arkadaşların uyarılarımı kulağına küpe yapması dileğiyle....

Saygılar/Başarılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 200/342 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •