Sayfa 201/560 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon
Arama sonucu : 4479 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

dün akşam malum şahıs tarafından yüzsüzlüğün kitabı yazılmış

(ADAYLIK HATA MIYDI) Hayır efendim. Ben hiçbir zaman çıkıp 'Ben Cumhurbaşkanı adayı olacağım' demedim. Masada tüm kararlar oy birliğiyle alındı. Karar alındı, ben aday oldum o kadar. MYK'da arkadaşlarım "Siz olmazsanız olmaz, sizin mutlaka olmanız lazım" defalarca defalarca söylediler. Ben istemedim ki. Altılı masanın içinden bir aday çıkması kadar doğal olan ne var? MYK'daki tüm arkadaşların görüşü, "Mutlaka sizin olmanız lazım" diyeydi.

Çalıştık, hiç kimse bana "Şurada eksik çalıştın, sağlıklı eleştiri yapmadın" diyemez. Eksik olan Altılı masanın kendi yapılanması içinde bir genel başkanın kısa sürede olsa süren farklı davranışıydı.

2. Allah bu dünyada hep neden müslüman olmayanlara bilim, sanat, teknoloji, keşif vs her olanağı veriyor?

Onlara aklınızı kullanın derken müslümanlara düşünmeyin, sorgulamayın mı diyor?

Yazılanları Türkçeye veya başka dillere çevirmeyip anlamayın mı istiyor?

Geçen bir Uzakdoğulu müslüman ile tanıştım.

En bilinen surelerin anlamını sordum. O da bilmiyor. Sadece ezber. Gerçekten Allah 5 vakit bunları anlamadan tekrarlamamızı mı istiyordu? Okullarda neden bunların o yerel dildeki anlamı öğretilmiyor.

Her iddiaya girerim ki anket yapılsa bir insanın günde 5 kez, 80 yıllık hayatında ise 70 yılda 70x365x5= duyduğu 127.750 kez duyduğu ezanın anlamını söyleyebilecek insan sayıyı yüzde 5 i geçmez.

Peki biz neyi kimden esirgiyoruz?

Neden, ne amaçla?

Sonra TUİK, devlet olarak doğru oranda hizmet götürmek için her şeye anket yapıp sorarken neden insanların inançlarını, inaçsızlığını, mezheplerini merak edip sormaz?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. Her 2-3 günde yurtdışına sefer düzenleyen Diyanet dev bütçe planlaması yaparken nerede hangi oranda Cemevi var biliyor mu?

Ya da yurtdışında bir toplantıda suni-şii mezheplerin sayısı nedir, inançsızlar ne kadar sorulduğunda ne cevap veriliyor?

İmam-hatip mezunları deist oluyor yankınmasında durumu saptamak ve düzeltmek amaçlı merak edip biri yaygınlığına ilişkin bilimsel bir çalışma yapabiliyor mu?

Özel araştırma şirketleri (hissedilen kimlik değil) inanç üzerine bir araştırma yapmışlar mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    12 metre boyunda. Değil insan yemek, bir aileyi aynı anda mideye indirir.

Haberi gözünüz ile okuduğunuza eminmisiniz?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    dün akşam malum şahıs tarafından yüzsüzlüğün kitabı yazılmış

(ADAYLIK HATA MIYDI) Hayır efendim. Ben hiçbir zaman çıkıp 'Ben Cumhurbaşkanı adayı olacağım' demedim. Masada tüm kararlar oy birliğiyle alındı. Karar alındı, ben aday oldum o kadar. MYK'da arkadaşlarım "Siz olmazsanız olmaz, sizin mutlaka olmanız lazım" defalarca defalarca söylediler. Ben istemedim ki. Altılı masanın içinden bir aday çıkması kadar doğal olan ne var? MYK'daki tüm arkadaşların görüşü, "Mutlaka sizin olmanız lazım" diyeydi.

Çalıştık, hiç kimse bana "Şurada eksik çalıştın, sağlıklı eleştiri yapmadın" diyemez. Eksik olan Altılı masanın kendi yapılanması içinde bir genel başkanın kısa sürede olsa süren farklı davranışıydı.
    Kendisine büyük saygım vardı, onu bitirdi.

Meral Akşener dışında o masada potansiyel oyu olan kimse yoktu zaten, o da masadan kalkınca oy oranını düşürdü, dolayısı ile senin aday olmaman lazımdı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Mahmut Tanal ı çileden çıkaran talep: Kadınıma bir tokat bile atamıyorum...

Şanlıurfa da bir erkek, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal a karısına ve kızına şiddet uygulayama-maktan yakındı. Kadın hakları yasasını engelleyin. Mecliste bu yasayı gündeme getirin talebinde bulundu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...t-bile-2297519
    Adam Arap heralde Turke benzemiyor

Sasirmadim

Adamlarin kulturunde var bu

7.  Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    neyse asıl konuya dönersek... ben bu trump reisle bizim reis arasında telepatik olmayan kapsamlı bir helalleşmeye doğru gidildiğini düşünüyorum. iki tarafta tam aradığım adam modunda. bakalım neler görücez. şimdi bunun üstüne bi forumdaş manav reyonu fiyat fotosu atarsa iyi gider. iyi haftasonları....
    netenyahu'nun son beyaz saray ziyaretinde toplantı masasına otururken
    trump'un adamın koltuğunu çekip oturması için düzeltmesi görmeye değer
    bizim reise de aynı muameleyi bekleriz..

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    netenyahu'nun son beyaz saray ziyaretinde toplantı masasına otururken
    trump'un adamın koltuğunu çekip oturması için düzeltmesi görmeye değer
    bizim reise de aynı muameleyi bekleriz..
    Patron kim belli olsun istemiş netenyahu denen iblis. Reisin sandalyeyi çeker altından sonra abd ile savaş dur.

Sayfa 201/560 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •