Sayfa 202/690 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. İnşallah amaç m.ö'deki hisseleri almaktır. M.Ö'nin elindeki hisseleri boşaltması ancak 1'li fiyatlarda mümkün olur. Yoksa satamaz, satsa bile kar edemez. Ben 70'li rakamların üzerinde oyuna katılacağını düşünüyorum. Yoksa M.Ö cenk için tehlike arz ediyor. Bi ara elimi öpeceksin yazmıştı. Bu sefer gerçekten elini öptürebilir.

Alıntı Originally Posted by spiderman Yazıyı Oku
    Vanet haber dustu...spk satin alma ve karsilikli islemleri iptal etmis bizim elektroyu da iptal etse 45 milyon faiziyle odense dese ne guzel olur.......
    Forumdan anladığım kadarıyla SPK ve şirket anlaşma yoluna gitmiş...Bizim cankurtaranlarin öyle anlaşma diye bir dertleri yokki zaten.SPK dersen devekuşu misali....birde galipaga ya kotulerler,bak adam SPK ile masaya oturmuş anlaşmış, iyi veya kötü orasını bilemem. Az önce borsagundem de okudum,buraya yapistiracakim ama telden yapamıyorum...Aneltelokom ile bir haber var,nerde bu mağdur olduklarını iddia eden yatırımcılar diye...biz de ayniyiz,anamuzi bellediler...bir gk gidip yüzlerine tukuremedik.yazıklar olsun bizlere,demek ki müstehak bize....

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3. kolay gelsin

bmeks de geliyormuş buralara hoş gelmiş sefalar getirmiş
    yatırım tavsiyesi değildir

Az önce gönderdim..

1-Esemspor Giyim San. ve Tic. A.Ş. yatırımcısıyım. 30.06.2013 tarihi itibariyle ilişkili şirketlerden Cankurtaran Holding, Elektropak şirketini borçlarına mahsuben 28 milyon TL bedel ile Esemspora devretmiştir. Devir esnasında yeniden değerleme raporu alınmamıştır. Birikmiş amortismanlarının tutarı demirbaşlarının kayıtlı değerine ulaşan Elektropak, borca karşı Esemspora devredilerek yatırımcı zarara uğratılmıştır. Devrin üzerinden iki yıl geçmeden 02.04.2015 tarihli özel durum açıklamasında, 27.03.2015 tarihi itibariyle Elektropak şirketinin faaliyetini durdurduğu açıklanmıştır. Buna gerekçe olarak Ortadoğu ve Libyadaki karışıklıklar öne sürülmüş oysa Ortadoğu, Libya ve bazı arap ülkelerindeki karışıklıklar arap baharı adıyla 2011 yılında gerçekleşmiştir, dolayısıyla Elektropakın Esem Spora devredildiği tarihte anılan bölgeler zaten karışık durumdaydı. Hatta 2015 yılında şirketin faaliyetini durdurma kararı aldığı dönemde söz konusu ülkelerde istikrar sağlanmış durumdaydı. Sonuç olarak 2011 yılında gerçekleşen ayaklanmalar 2015 yılında bile hissediliyorsa, 2013 yılında devir sırasında daha bariz bir şekilde hissedilir olması gerekiyordu. Elektropak şuanda gayrifaal durumdadır ve Esemspora devredildiği günden bu yana yaklaşık 25 milyon TL zarar yazdırmış, 13 milyon sermayesi bulunan ESEMspor'a yaklaşık 50 milyon TL yük getirmiştir.
    2-Cankurtaran Holding kalan borçlarının bir kısmı için elinde bulunan Esemspor hisselerinin %10'ununa tekabül eden 1.330.000 adetini yine aynı dönemde borcuna mahsup etmek üzere 3.022.618 TL. Karşılığında Esemspora devretmiştir. Devredilen hisselerin şu andaki değeri yaklaşık devir bedelinin 1/5 ine düşmüştür.
    3- Cankurtaran Holding yine borcunun bir kısmına karşılık elinde bulundurduğu Esemspor marka hakkını 5 milyon TL'ye Esemspora devretmiş ve bu tutarda borcundan kurtulmuştur. Ancak yine Esemspora 5 milyona devredilen marka hakkı, aynı yöneticiler tarafından Gençeller firmasıyla yapılan royalty sözleşmesi çerçevesinde 3 yıllığına bedelsiz olarak bu firmaya devredilmiştir. Ayrıca tesadüfen Gaziantep merkezli Akınal Ayakkabıcılık A.Ş.’nin online satış sitesinde Esem Comfort markalarının bünyelerinde bulunduğunu gördüm. Bununla ilgili yaptığım araştırma sonucunda 2017 yılının başlarında bu durumun ‘efsane marka Esem Akınal bünyesinde’ başlığıyla birçok ulusal ve yerel medyada haber olduğunu gördüm. Bu hususla ilgili de kamuoyuna herhangi bir açıklama yapılmamıştır. http://www.milliyet.com.tr/efsane-ma...haber-2030550/ https://gazianteppr.com/haber/-haberi-334.html örnek olarak linklerde haberler yer almakta.
    4- Piyasa değeri 6-7 milyon TL'ye kadar gerileyen Esemspor , bildirimlerinde görüldüğü kadarıyla sürekli banka kredisi kullanmakta, kullanılan banka kredilerinin tutarı 7-8 milyon TL civarına ulaşmış bulunmaktadır. Kullanılan banka kredilerinin şirketin piyasa değerine ulaşması ve çekilen kredilerle ne yapıldığının kamuya bildirilmemesi biz yatırımcılar açısından endişe verici bir durumdur.
    5- 19.12.2016 tarih ve 1600645150 sayılı BİMER başvurum ile ilişkili şirketlerden Cankurtaran Holding’in borcuna karşılık Elektropak firmasının da kefil olması nedeniyle her iki şirkete karşı iflas davası açıldığı ancak bununla ilgili bildirim yapılmadığı ve bu durumu ticaret sicil gazetesinden öğrendiğimi belirtmiştim. Yaptığınız araştırmalar sonucunda iflas davası ile ilgili bildirim yapılmaması nedeniyle Esemspor şirketine kottan çıkarılma uyarısı verdiniz. Söz konusu dava 18.07.2017 tarihi itibariyle görülmüş ve borç ödendiğinden dava konusuz kalmıştır. Ancak borcu kimin ödediği. Holding tarafından mı yoksa Esem Spora sürekli zarar yazdıran kefil Elektropak tarafından mı ödendiği belirtilmemiştir. Şayet elektropak ödediyse bunun finansmanı nasıl sağlanmıştır? Zira şirket iki yıldır gayri faal durumdadır. Yine şayet borcu Elektropak ödediyse Holdinge rücu edecek midir? Rehin verilen Esemspor hisselerinin akıbeti nedir?
    6- Öte yandan 23.08.2016 tarih ve 1050132 sayılı başvurum ile şirket paylarının o dönemde yaklaşık %10’una sahip bulunan Mahsum Özel adlı şahsın özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin esaslar tebliğinin 5. Maddesinde belirtilen sınırları aşmasına rağmen herhangi bir pay alım-satım bildiriminde bulunmadığından bahsetmiş ve yine yaptığınız araştırmalar sonucunda ilgili şahsı bildirim yapması konusunda bilgilendirdiğinizi cevap olarak vermiştiniz. Ancak söz konusu şahıs yine kendi bildiğini okumakta. Şikayetin ardından paylarını %5'i geçmeyecek şekilde dilimlere ayırıp bildirim yükümlülüğünden kurtulma yolunu şeçmiştir. Fakat arasıra kap verilerinde Yılmaz Özel ve Mahsum Özel isimlerine rastlamaktayız. (Ekte ekran görselleri yer almakta) İlgili şahsa yükümlülüğü tekrar hatırlatırmalıdır.

Yatırımcı olarak SPK'dan tek isteğimiz bu soyguna dur demesi ve ilgili kişilerden hesap sormasıdır. Saygılarımla arz ederim.
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Şirkete yazıyorum maalesef Emine hanım (sanırım yoğunluktan) cevap vermiyor.. burdan da birşey çıkmaz ama iflas davasının sonucu hakkında detaylı bilgi ve M.Ö'ye ikinci defa ihlal yaptığı için para cezası gelebilir..Aslında M.Ö ile bir alıp veremediğimiz Yok, ama net değil adam.. hesap sorcam dedi, sonra Ne karşılığında bilinmez yelkenleri suya indirdi.. madem öyle kuralına göre oynasın..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

6. Sayın legande teşekkürler. Güzel sorular hazırlamışsınız. Verecekleri cevapları da yayınlarsanız seviniriz. Tabi cevap verecek yüz varsa. Halbuki çıkart hisse fiyatını 1'in üzerine. Kimse sizle uğraşmasın olsun bitsin.

Paylaşıcam inşallah ama SPK kopyala yapıştır yapıyor )

8. Sn legenda. Elinize sağlık. Bundan bir şey çıkmayabilir ama olup bitenleri takip eden bilen birilerim varlığını bilmeleri bile olumlu bir durum.

Sayfa 202/690 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •