Sayfa 200/690 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 5519 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Benim elimde hep götaltı var kardeş...göte gitmeye bayılıyorum herhalde....
    mzhld ve eplas vardı, 4yıldır,tam yükselecekken bir forumdan bir ağbimiz onlardan bir halt olmaz dedi.bende hem onun lafına hemde .o.ç srvgy den maliyet düşüreyim diye sattım.hisse kendini 3 katladı....sonra yine aldım,çok yukarıllardan.dün srvgy düşünce 3.73 den aldım,daha da düştü bugün o maliyeti karşılamak için mzhld ,ekiz, ve eplas sattım....sadece esem vae.az biraz da eplaa kaldı...eplas ı da satmayı düşünüyorum....ya düşükten bir daha alcam, ya da srvgy....

2. Vanet haber dustu...spk satin alma ve karsilikli islemleri iptal etmis bizim elektroyu da iptal etse 45 milyon faiziyle odense dese ne guzel olur.......

3. Anladim,sen aslindq uzun vade bekleyebiliyorsun sanirim o yuzden kazanma ihtimalin yuksek sadece yanls tercihler de bulunmussun sanki neyse hayirlisi olsun...bi hisse duyumum var yine paylaairim onu ozelden teyit edeyim arqstirma yapiyorum netlesince yazarim kardes...
    Gozalti pazari ya herro ya merro demek aslinda risk cok

Genel kurulu inşallah unutmamıştır bunlar..bir an önce ilanı verseler de gündemi görsek...ayrıca acaba M.Ö genel kurula kadar devre dışı kalacak mı? Zira daha önce de yazdım, Cengaverin başına çorap örebilir.. acaba m.ö nün devre dışı kalması uzadığı için mi G.K hala yapılmadı?.. her yıl mayıs -Haziran gibi yapılırdı...
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Tarihi daha belki değil değilmi GK...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Sevgili jackalcim, tam tersine vakti bol olan değilim,çok tezcanliyimdir.o yüzden YİP pazarindaki hisselerin tez zamanda hareket yapacak kanaatiyla alırım.tabii bunda forumlardaki gaz vericilerin acayip etkisi olur.Akla mantığa yatan ifadeler yazarlar, ama sonuç hüsran...esemde yamuk yapan patron oldu...

NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

7.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Benim elimde hep götaltı var kardeş...göte gitmeye bayılıyorum herhalde....
    mzhld ve eplas vardı, 4yıldır,tam yükselecekken bir forumdan bir ağbimiz onlardan bir halt olmaz dedi.bende hem onun lafına hemde .o.ç srvgy den maliyet düşüreyim diye sattım.hisse kendini 3 katladı....sonra yine aldım,çok yukarıllardan.dün srvgy düşünce 3.73 den aldım,daha da düştü bugün o maliyeti karşılamak için mzhld ,ekiz, ve eplas sattım....sadece esem vae.az biraz da eplaa kaldı...eplas ı da satmayı düşünüyorum....ya düşükten bir daha alcam, ya da srvgy....
    Sn batık, 5 yıldan uzun zamandır ESEM taşıyorum. Bana ESEM aldıran arkadaşım da taşıyor. Ayrıca EGEPLAST ve MZHLD taşıyor arkadaş. O satmadı elindekileri. ESEM den oda zararda. Fakat diğer iki hisseyi halen taşıyor ve bana ikisin de al diye tutturuyor. Buralardan da yukarı gidecek diyor, fakat ben allah beni bir daha buralara düşürmesin diye dua edip buralardan kurtulmaya çalışıyorum. Hatta kendisine de tavsiye ediyorum kardasın sat kurtul diye ama halen bekliyor..

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Tarihi daha belki değil değilmi GK...

Evet , ilan edilmedi..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Sayfa 200/690 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •