Aynı hikaye brent içinde geçerli ne İran ne sudi ne venezuella ile olumlu görüşme netlik kazanmadan 130-138 dolardan aşağı 97 dolara geldi brent
birileri YALAN ama kim yakında öğreniriz piyasada
Aynı hikaye brent içinde geçerli ne İran ne sudi ne venezuella ile olumlu görüşme netlik kazanmadan 130-138 dolardan aşağı 97 dolara geldi brent
birileri YALAN ama kim yakında öğreniriz piyasada
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Blomberg de Şant da benim gibi düşünüyor powell şahin konuştu ve bencede çok iyimser ,
tamam para sizin sorun bizimde bu kadarda olmaz![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
hayırlı akşamlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Eregl ve ford temettü hikayesi ile 2100 üstü günlük kapanışlarda 2150 hedef olacak gözüküyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Gün içi al sata devam mı sayın sindoma yoksa hisse taşımaya başlanabilir mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
" Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "
Benim takip ettiğim graf yukarda beni biliyorsun belli badem tahtalarında geçişler yaparak onlara göre treda ediyorum zaten.Sadece daha öncede belirttim rus borsasısının açılmamasından dolayı o risk bana tahta sayısını düşürttü .
bugun hacim ve genele yayılmış alımlı borsa kapanışı olursa grafta verdiğim hedefler potada olacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Dün akşamda belirttim powel iyimser , rus-ukrayna savaşına piyasa iyimser ,
tamamda Avrupa için dış basında Stagflasyon dan bahsediliyor bu kadar iyimserlik beni düşündürüyor.
hafta sonu dow ve dax grafı payalaşıcam orada teknik olarak birşeyler anlatmaya çalışıcam.
Dün powel dinlerken bana göre okadarda rahat değildi , ukrayna - rusya hikayesi olmasa daha sert bir geçiş olurdu diye düşünüyorum , konuşmlarına bakılırsa , gelen sorulardaki cevaplara bakıldığında yaşayarak göreceğiz diyor faiz artırımının ne kadar işe yaradığını .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri