Hocam KONYA cimento hakkinda bir yorumunuz varmi . ?
Hocam KONYA cimento hakkinda bir yorumunuz varmi . ?
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Desa guzel bilanco gondermis vergi dairesine
Zarar 2016'da -14 milyonmus, 2017de -2 milyona dusmus
Asil guzeli faaliyet kari 2016'da -3 milyon zarardayken, 2017de 16 milyon kara gecmis.
Bu hisse sabredene ekmek verir. Yarin da tepkisi olur diye tahmin ediyorum bu bilancoya.
OTKAR yorumunuza katiliyorum, millet o kadar sene tank konustu, simdi ihale zamani geldi kimse otkar'in yuzune bakmiyor. Bu olumlu bi gosterge bence de, zamanlama olarak.
Kozal içinde yorum alabilirmiyiz arkadaşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sacro hocam, ERBOS bilanco kotu olmadıgı halde neden bu kadar kotu dustu. Haber vs ilemi düstü, incelem sansınız olurmu.
Saygılar
YTD
Denge holding %354 bedelsiz açıkladı...Hisseyi bilerek hem açığa satışı kapatırdılar.Hemde 1 marta kadar brüt takasa soktular..Galiba hisseyi istedikleri fiyata kadar çıkaracaklar.
Hayırlı olsun. Bu tank işini az çok takip ediyorum. Öğrendiğim tank gövdesi ayrı motorunun ayrı ihale olacağı, tank gövdesine otokar, bmc ve bir Alman firması talip. Bmc nin gövdeden ziyade motora asılacağını duydum. Ancak orda da 6-7 firma olmasına rağmen henüz motor üretebilen yok. Ancak proje olarak en hazırı tmsn. Geçen gün müsteşar da ziyaret etmiş. Herkes ihale de eşit olmakla birlikte şahsi düşüncem otokar ve tmsn ın bu işi yükleneceği. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri