Sayfa 202/1081 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Hocam KONYA cimento hakkinda bir yorumunuz varmi . ?

Alıntı Originally Posted by yucel turan Yazıyı Oku
    Sacroya ilanen duyurulur😀

LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valla cekcek vaktim yok.

Simdi soyle birseyde var.

Sacro bildiklerini anlatirsa. Herkes sacro olur.

Ben bildiklerimi bedel odeyerek, emek harcayarak kendi kendime ogrendim.

Kimseden yardim almadim.

Emek harcayana bende emek veririm.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. Desa guzel bilanco gondermis vergi dairesine
    Zarar 2016'da -14 milyonmus, 2017de -2 milyona dusmus
    Asil guzeli faaliyet kari 2016'da -3 milyon zarardayken, 2017de 16 milyon kara gecmis.
    Bu hisse sabredene ekmek verir. Yarin da tepkisi olur diye tahmin ediyorum bu bilancoya.

OTKAR yorumunuza katiliyorum, millet o kadar sene tank konustu, simdi ihale zamani geldi kimse otkar'in yuzune bakmiyor. Bu olumlu bi gosterge bence de, zamanlama olarak.

4. Kozal içinde yorum alabilirmiyiz arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Sacro hocam, ERBOS bilanco kotu olmadıgı halde neden bu kadar kotu dustu. Haber vs ilemi düstü, incelem sansınız olurmu.
    Saygılar

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by yatirimci Yazıyı Oku
    Sacro hocam, ERBOS bilanco kotu olmadıgı halde neden bu kadar kotu dustu. Haber vs ilemi düstü, incelem sansınız olurmu.
    Saygılar

YTD
    hocam napsın daha hisse 28 tl den 100 u gormus napsın fezaya mi gitsin napsın

7. Denge holding %354 bedelsiz açıkladı...Hisseyi bilerek hem açığa satışı kapatırdılar.Hemde 1 marta kadar brüt takasa soktular..Galiba hisseyi istedikleri fiyata kadar çıkaracaklar.

8. Hayırlı olsun. Bu tank işini az çok takip ediyorum. Öğrendiğim tank gövdesi ayrı motorunun ayrı ihale olacağı, tank gövdesine otokar, bmc ve bir Alman firması talip. Bmc nin gövdeden ziyade motora asılacağını duydum. Ancak orda da 6-7 firma olmasına rağmen henüz motor üretebilen yok. Ancak proje olarak en hazırı tmsn. Geçen gün müsteşar da ziyaret etmiş. Herkes ihale de eşit olmakla birlikte şahsi düşüncem otokar ve tmsn ın bu işi yükleneceği. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 202/1081 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •