60 k doları stopajıda düşünerek 182 gün Şekerden %6 ile bagladim.Drselcuk a teşekkürler paylasimi icin cunku dolarda uzun vade ve yüksek oran arayisindaydim.Doları swift yapmak maliyetli , elden taşımakta riskli olduğu içinde uzun gittim biraz.Günlukte hem hosgeldin oranim bitiyor hemde bazen yanlış al-satlar yaparak hem para kaybedebiliyor hem de ekrandan surekli kur takip ediyordum.Şimdi en azindan kafam daha rahat.TL portfoyude burgan dijital de 25,5 ile stopaj avantaji bitmeden uzatacagim.TL de uzun gitmek riskli geliyor.Bu arada dolar 5 veya altına gelirsede ihtiyac kadar TL tutup kalaniyla dolar almayi düşünüyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Nerden biliyorsun acaba ? Dolar alan özgün düşünce almayan tl mevduat yapan ne oluyormuş anlatda bilelim ..
Dolar 6 ay buralarda yatay yapsa senin gibiler bir yerde bomba patlasın yada birşey olsunda dolarlar yükselsin diyenlerdir ..
Sonra timsah gözyaşı dökerler ..Hade ordan ..özgünmüş !!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri