Sayfa 202/356 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon
Arama sonucu : 2847 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. ee yak kırmızıyı madem rahatla, alış kademleri boş ihtiyaç duyduğunda müdahale ediyor her gün %1 alsa yeter zaten hırsız ama tamahkar hırsız..

2. sabah aç yüksekten ver malı akşam bir kısım topla kalanı robotlar hallediyor zaten ee şirket kar etmiş çok da önemli değil takası toplamak gibi bir derdi de yok eee içerden haber mi gelecek önce ona ulaşacak zaten o konuda da sorun yok ne diye aksiyon yaratsın kendine böylesi daha rahat şirket mi onların zaten umrunda değilsiniz...
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

3. Eskiden bu forumda usul adap gözeten oyunculardan hürmetle bahsedilirdi şimdikilerde haysiyet şeref sorunu var meydan müsait olunca herkes maharetlerini sergiliyor. fazla dert etmeyin yükselişe bizden fazla ihtiyaçları var.
    kesinlikle yatım tavsiyesi değildir...

4. İçsel değer hesabı yapılsa duran varlıkların yeniden değerlendirmesi söz konusu olsa ve önümüzdeki yarımlıkta son bilançonun yarısı kadar kârı baz alsak daha sonra bedelsiz potansiyelini i göz önünde bulundursak sonuç yinede de pahalımı mı olurdu yok yok bugün o gelmeyen kaplar var ya yarın takas toplandığında her gün iki iki gelir sonuçta satmak için malı vitrinlemek lazım.
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Azalan talep malı ederinin altında götürür, bu senette talep gösterilmemesi için oluşturulan çaba ise müthiş şirketinden speğine organize.
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir…

6. Alın size endeks kadar getiri hayrını görün.

İşin özü benim açımdan sorun yok benim isyanım tahtada dönen dümene bir de ilerde burayı okuyan arkadaşlara tahtanın sığ dönemlerinde yaşatılan haksızlığı anlamaları için kendimce bir şeyler yazdım benim taşıdığım mal 10 yıl öncesinden gelir gerisini açıklamama gerek yok sanırım herkese bol kazançlar benim hisse net veyahut başka bir platforma her hangi bir ilgim yok yatırım hayatım boyunca da yorum yaptığım tek platform oldu burası varsa kalbini kırdıklarımız hakkını helal etsin çalı iti hariç tekrar herkese bol kazançlar
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

7. Şefim hayırdır, veda gibi yazmışsın. Gerçek yatırımcı dostlara hakkımız her zaman helaldir. Algıcı, düzenbaz, sahtekar, arsız, onursuz, haysiyetsiz, hırsız şeytan sürüngen hariç...
     Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    Alın size endeks kadar getiri hayrını görün.

İşin özü benim açımdan sorun yok benim isyanım tahtada dönen dümene bir de ilerde burayı okuyan arkadaşlara tahtanın sığ dönemlerinde yaşatılan haksızlığı anlamaları için kendimce bir şeyler yazdım benim taşıdığım mal 10 yıl öncesinden gelir gerisini açıklamama gerek yok sanırım herkese bol kazançlar benim hisse net veyahut başka bir platforma her hangi bir ilgim yok yatırım hayatım boyunca da yorum yaptığım tek platform oldu burası varsa kalbini kırdıklarımız hakkını helal etsin çalı iti hariç tekrar herkese bol kazançlar
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

8.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Şefim hayırdır, veda gibi yazmışsın. Gerçek yatırımcı dostlara hakkımız her zaman helaldir. Algıcı, düzenbaz, sahtekar, arsız, onursuz, haysiyetsiz, hırsız şeytan sürüngen hariç...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    Sn. O sullivan baş tacısın emeğine samimiyetine teşekkür ederim yazmaya ara vermek istedim güzel haberlerin geldiği çoşkulu bir ortamda tekrar görüşmek üzere sizin nezdinizde tüm alcar ve borsa emekçisi arkadaşlara saygılar…

Sayfa 202/356 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •