Sayfa 202/1002 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    ali erbaş: Namazlarımızı evimizde de olsa cemaatle kılmaya çalışalım
    cemaatsız kılınsa olmuyormu
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Kabine toplantısı sona erdi , Cumhurbaşkanı açıklama yapacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: "Avrupa Birliğinden tek talebimiz, üyeliği kabul edilen diğer ülkelerle aynı süreçlere ve uygulamalara tabi tutulmamızdır."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Ekonomide üretim tarafında işler harika gidiyor , fabrikalarımız is yetiştirmek için gece gündüz çalışıyorlar . Organize sanayi başta olmak üzere genel bir hareketlilikler var .

Erdoğan : Salgından dolayı işleri etkilenen tüm kesimlerin yanındayız , bugüne kadar sadece sosyal koruma kalkani başlığında verdiğimiz yardımlar 60 milyar TL’yi aştı

6. 3 biradan sonra böylenoluyorum

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Erdoğan : Aşılamada dünyada ilk sıralarda bulunuyoruz .

Erdoğan : Vefat ve vaka sayılarının artması sebebiyle tedbirleri arttırmak zorunda kalıyoruz

Erdoğan : Ramazan ayının ilk 2 haftasında kısmı kapanma uygulamasına geçiyoruz

Sayfa 202/1002 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •