Sayfa 203/597 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Bir tane hakaret, küfür içeren yazımı bulun bir daha bu forma yazı yazmam. Yönetim değil ister sanal ,ister gerçek kişi olsun bir kişiye hakaret yada küfür içerikli yazım yoktur. Bu bize yakışmaz. Bize bilen bilir. Biz tarafsızca Yönetimin söylemleri; gerçekleşmeler-gerçekleşmeyenler; yapılanları - yapılanmayanları dile getiriyoruz.
    Öyle her şeyi bildiğini idda edenlerden de değiliz.

ytd.
    Saygılar,

2.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    https://www.emlak365.com/m/emlak-hab...um-h17985.html
    Bizim babadan kalma satsan 100 bin lira etmez gecekonduya devletimiz 2 daire verdi,bitince en az 1,5 milyon eder,değer katmak buna denir,Batıya yatırdığımız iyi bir villa parasıda geçen yıllar sonunda gecekondu parasına doğru gidiyor?!? Anlamadığım bu fiyata gavur malı olsa,bedava alsan yine verilmez,Sanko’nun maliyeti belli,Yönetiminki belli,Tarman’ın ki belli,son 12 yılın takasına baksan neredeyse bire bir aynı,yani gerçekte ky dışında alan satanda yok,düpe düz manipülasyon,dur diyenin olmadığı bir manipülasyon...Saldım çayıra mevlam kayıra gidiyor...
    Batının arsa değeri BAYRAKLIYA yapılan gökdelenlerin deniz manzarasını kapatmasında dolayı düştü herhalde

3. --"Siz bu senetten para kazanacağınızımı düşünüyorsunuz"--
    Üstat bir btcim yöneticinin söylediği söz.
    -Konunun özeti
    -Anlayışın özeti
    -Bakış açısının özeti
    -Realitenin özeti.
    Her btcim yatırımcısının.altın harflerle yazıp baş ucunda yada tam göz ucunda bulundurması gereken veciz söz.
    Son düzenleme : Badi; 26-02-2019 saat: 18:38.

4. Şirket sahip ve yöneticileri bulundukları yerden memnunlar...
    Muhabbetli kucaklar onlara çok iyi geliyor...

5. ÇİMKO şirketin % 24 üne sahip... diğerleri denen de % 29 una....
    ÇİMKO gazeteye ilan verse.. diğerlerine seslense.. yapılacak ilk olağan genel kurulda, vekaleten diğerlerinin hisselerinden kaynaklanan oy hakkını kullanmak istese..tıpkı yıllar önce UZAN ların Çukurova elektrikte yaptığı gibi..(ki o zaman UZAN lar Çukurova elektrikin yönetimini devraldılar... buna SABANCI ailesi bile seyirci kaldı.) yapılacak ilk genel kurulda imtiyazlı hisselerden kaynaklanan yönetim kurulu dahi seçilemez... nasıl derseniz?... genel kurula getirilen her karar reddedilir...Faaliyet raporlarını yönetim kurulunu ve denetçilerini ibra etmezler... bakalım o zaman neler olur?...
    ÇİMKO nun yapması gereken bu bence...
    Neticede diğerleri hissesini ÇİMKO ya vermiyor, sadece genel kuruldaki oy hakkını veriyor... Sonrası Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde cereyan eder...

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...to-sanayii-a-s

(çıkacak sayfada SERMAYE VE ORTAKLIK YAPISI BİLGİLERİ ne tıklayın)
    Son düzenleme : mterkan; 27-02-2019 saat: 04:50.

6.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    ÇİMKO şirketin % 24 üne sahip... diğerleri denen de % 29 una....
    ÇİMKO gazeteye ilan verse.. diğerlerine seslense.. yapılacak ilk olağan genel kurulda, vekaleten diğerlerinin hisselerinden kaynaklanan oy hakkını kullanmak istese..tıpkı yıllar önce UZAN ların Çukurova elektrikte yaptığı gibi..(ki o zaman UZAN lar Çukurova elektrikin yönetimini devraldılar... buna SABANCI ailesi bile seyirci kaldı.) yapılacak ilk genel kurulda imtiyazlı hisselerden kaynaklanan yönetim kurulu dahi seçilemez... nasıl derseniz?... genel kurula getirilen her karar reddedilir...Faaliyet raporlarını yönetim kurulunu ve denetçilerini ibra etmezler... bakalım o zaman neler olur?...
    ÇİMKO nun yapması gereken bu bence...
    Neticede diğerleri hissesini ÇİMKO ya vermiyor, sadece genel kuruldaki oy hakkını veriyor... Sonrası Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde cereyan eder...

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...to-sanayii-a-s

(çıkacak sayfada SERMAYE VE ORTAKLIK YAPISI BİLGİLERİ ne tıklayın)
    Diğer %29 küçük yatırımcıdamı sizce?
    Bütün meselede orada zaten,2007 de 8,5 dolar fiyattan çağrıya kaç yatırımcı katılmış?Yönetim o %29 dan emin olmasa bu kadar rahat olabilirmi?
    Olayın şifreleride zaten tamamen bu yüzde 29’da,Sanko,yönetim ve Tarman üçlüsü ki kesin olan en az ikisi ortak hareket ediyor,bu yüzde 29 da nasıl bir tık fazlasını kontrol edebilirim ve fiyatı buralarda tutarak nasıl birilerini bezdirip satmaya ikna edebilirim...

7.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Diğer %29 küçük yatırımcıdamı sizce?
    Bütün meselede orada zaten,2007 de 8,5 dolar fiyattan çağrıya kaç yatırımcı katılmış?Yönetim o %29 dan emin olmasa bu kadar rahat olabilirmi?
    Olayın şifreleride zaten tamamen bu yüzde 29’da,Sanko,yönetim ve Tarman üçlüsü ki kesin olan en az ikisi ortak hareket ediyor,bu yüzde 29 da nasıl bir tık fazlasını kontrol edebilirim ve fiyatı buralarda tutarak nasıl birilerini bezdirip satmaya ikna edebilirim...
    Zaten hisse hangi finansal sonucu açıklarsa açıklasın piyasanın hisseye girememe nedenide tamamen bu,yönetim tahta sığ derken ve geri alım yapmamakda ısrar ederkende bunu kastediyor aslında,gerçekte tahtada olan bir satış asla yok,malum üçlünün strateji oyununda bizler piyon olarak seyirciyiz,dolaşımda gerçekte maximum 3 milyon vardır ve bu miktarın büyük bölümü asla bu fiyatlardan satmayacak bizim mantığımızdaki yatırımcının elinde,mesele Sanko’da,yönetimde bunu çok iyi biliyor,yani hissenin “0” maliyetle gerçek değerine ulaşacağını çok net biliyorlar,ama ısrarla bunu yapmaya yanaşmıyorlar,tüm tarafların gizli hesapları ve gündemleri olduğu açık,ancak bu iş sonsuza kadar böyle gitmeyecektir,finansal tablolar en azından bu oyunun bu seviyelerde oynanmasını imkansız kılıyor,bakalım hangi tarafdan hangi hamle gelecek,grafikler yumurta kapıya geldi diyor,merakla kim ne yumurtlayacak bekliyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Zaten hisse hangi finansal sonucu açıklarsa açıklasın piyasanın hisseye girememe nedenide tamamen bu,yönetim tahta sığ derken ve geri alım yapmamakda ısrar ederkende bunu kastediyor aslında,gerçekte tahtada olan bir satış asla yok,malum üçlünün strateji oyununda bizler piyon olarak seyirciyiz,dolaşımda gerçekte maximum 3 milyon vardır ve bu miktarın büyük bölümü asla bu fiyatlardan satmayacak bizim mantığımızdaki yatırımcının elinde,mesele Sanko’da,yönetimde bunu çok iyi biliyor,yani hissenin “0” maliyetle gerçek değerine ulaşacağını çok net biliyorlar,ama ısrarla bunu yapmaya yanaşmıyorlar,tüm tarafların gizli hesapları ve gündemleri olduğu açık,ancak bu iş sonsuza kadar böyle gitmeyecektir,finansal tablolar en azından bu oyunun bu seviyelerde oynanmasını imkansız kılıyor,bakalım hangi tarafdan hangi hamle gelecek,grafikler yumurta kapıya geldi diyor,merakla kim ne yumurtlayacak bekliyoruz.
    Sayın EKSİPNOS35,
    Yaklaşımınız güzel , ama 3 milyon lot biraz az gibi geldi. Bu rakam doğru ise mal bizde mi kaldı diye şüphe içindeyim. GK bizzat katılan küçük yatırımcıda bu kadar mal vardır.Her yıl yönetim hazirun cetveli de yönetim zaten bunları görüyor.Ayrıca GK günü açılan ortaklık paylarının kimlerde olduğu açık ve net olarak görülmekte.
    Bence iki tarafın daha borsada hiç alım satıma konu olmamış A grubunun yavruları B leri de bedavadan alma derdindeler.
    Bu hisseler babadan -anadan miras kalan kalacak hisselerdir.(kuruluş 1966 - 25 yaşında ortak olan kişi bu gün 78 yaşın da?)
    Bu durumda bir çok kişiyi bizzat tanıyorum.

YTD.
    Saygılar,

Sayfa 203/597 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •