Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 203/1004 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: Viop XXXV

1. [QUOTE=rebelyus;5504868]Faiz indirecek deseler dolar ucardi yanlışım düşünüyorum. Mevduat çok iyi oran veriyo şuan vermezlerdi öncede sabit devam bir dahaki sefere.[/QUOTE
    faiz indirim beklentisinde önce kredi satmaya çalışıyorlar sonra mevduatta indirim geliyor.

2. Piyasanın FED 'i nasıl yamulttuğunu en geç gelecek yıl göreceğiz. )
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

3.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Faiz indirecek deseler dolar ucardi yanlışım düşünüyorum. Mevduat çok iyi oran veriyo şuan vermezlerdi öncede sabit devam bir dahaki sefere.
    pozitif reel faiz sözü vardı 19.25 ile tüik topu mbye attı, 50 100puan artırsa güzel heyecan olur
    Ytd

4. Dolar / TL ile ilgili birşey daha söyliyeyim küresel çapta sürekli artan enflasyonla birlikte kurlarında yüksek seyretmesi ekonomiyide kilitlenmeye doğru götürüyordu . dönem dönem bu olmasın diye gelip dövizde fiyatları aşağı çekmeye çalışıyorlar 2018 yılında bunu gördük sanırım şuan yapılanda aynısı ticarette durgunluk ve kilitlenme yaşanmasın diye kur aşağı geliyor sonuç olarak türkiye onlar için tüketen büyük bir pazar.

5.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    Dolar / TL ile ilgili birşey daha söyliyeyim küresel çapta sürekli artan enflasyonla birlikte kurlarında yüksek seyretmesi ekonomiyide kilitlenmeye doğru götürüyordu . dönem dönem bu olmasın diye gelip dövizde fiyatları aşağı çekmeye çalışıyorlar 2018 yılında bunu gördük sanırım şuan yapılanda aynısı ticarette durgunluk ve kilitlenme yaşanmasın diye kur aşağı geliyor sonuç olarak türkiye onlar için tüketen büyük bir pazar.
    hesap yaptım kur çok pahalı
    2012 aralık sonunda 1,77 miş
    tüik enflasyon oranlarınlarıyla hesaplayınca 4,20 falan olması gerekirken 8,30 fırlamış
    ya tüfe oranaları hatalı ya bu şey kafayı yemiş
    çok uçtu çok
    dinlensin biraz
    hemde bu likidite bolluğunda
    dua edelim de parasal daralmaya ya da faiz artışına gitmesinler
    dolar endeksi göçse ne olacak TL endeksi mi yükselecek
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    hesap yaptım kur çok pahalı
    2012 aralık sonunda 1,77 miş
    tüik enflasyon oranlarınlarıyla hesaplayınca 4,20 falan olması gerekirken 8,30 fırlamış
    ya tüfe oranaları hatalı ya bu şey kafayı yemiş
    çok uçtu çok
    dinlensin biraz
    hemde bu likidite bolluğunda
    dua edelim de parasal daralmaya ya da faiz artışına gitmesinler
    dolar endeksi göçse ne olacak TL endeksi mi yükselecek
    O veriler gerçeği yansıtmıyor benim anlatmak istediğim ticaret tıkandığı zaman bir elin devreye girip bunu düzeltmeye çalıştığı tabi ne kadar başarılı olurlar bilinmez halk sürekli dolar alıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    O veriler gerçeği yansıtmıyor benim anlatmak istediğim ticaret tıkandığı zaman bir elin devreye girip bunu düzeltmeye çalıştığı tabi ne kadar başarılı olurlar bilinmez halk sürekli dolar alıyor.
    almasında ne yapsın hesap ortada 2012 sonrası enflasyon oranları gerçekse 4,20 olması gereken doların 8,30 olması izah edilemez her 1 dolarda 4 lira fazla var bu emekliye memura işçiye asgari ücretliye hayat pahalılığı olarak yansıyor ama maaşları enflasyona göre hesaplanıyor istediğin kadar kıs nasrettin hocanın fıkrası gibi ölme eşşeğim ölme amin
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    almasında ne yapsın hesap ortada 2012 sonrası enflasyon oranları gerçekse 4,20 olması gereken doların 8,30 olması izah edilemez her 1 dolarda 4 lira fazla var bu emekliye memura işçiye asgari ücretliye hayat pahalılığı olarak yansıyor ama maaşları enflasyona göre hesaplanıyor istediğin kadar kıs nasrettin hocanın fıkrası gibi ölme eşşeğim ölme amin
    Asıl olan tasarruf edebilmek enflasyonun bu kadar etkili olduğu bir yerde paranızı nereye yatırırsanız yatırın 3-4 sene sonra 2 katına çıkar zaten

Sayfa 203/1004 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •