Sayfa 203/662 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. (Yenileme) Yapı Kredi, yılın ilk yarısında 21 ülkeden 35 bankanın katılımı ile 580 milyon dolar sosyal sendikasyon kredisi sağladı

Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Yapı Kredi'nin imzaladığı ilk sosyal sendikasyon kredisi olan 580 milyon dolarlık işlem, depremden etkilenen illerdeki müşterilerin dış ticaret işlemlerinde kullanılacak.

Sağladıkları sendikasyon kredisiyle ülke ekonomisine ve Yapı Kredi'ye duyulan güveni bir kez daha teyit ettiklerini belirten Yapı Kredi CEO'su Gökhan Erün, şu değerlendirmede bulundu: "Hepimizi derinden etkileyen depremin yaralarını sarmak için Yapı Kredi olarak ilk günden itibaren var gücümüzle çalışıyoruz. Bu zorlu dönemde imza attığımız ilk sosyal temalı sendikasyon kredimizle, ülkemiz ekonomisine 580 milyon dolar destek sağlayacağız. Sosyal sendikasyon olarak sağladığımız bu kaynak, deprem felaketinden etkilenen illerdeki müşterilerimizin dış ticaret finansmanına yönlendirilecek. Böylece gücümüzü aldığımız ülkemiz ekonomisine değer katmayı sürdüreceğiz.''

Yapı Kredi'nin, 201,5 milyon dolar ve 353,4 milyon euro olmak üzere iki ayrı döviz cinsinden sağladığı kredinin vadesi 367 gün, toplam maliyeti ise sırasıyla SOFR + yüzde 4,25 ve Euribor + yüzde 4,00 oldu. Sendikasyon kredisinin ortak koordinatörlüğünü Abu Dhabi Commercial Bank ve Emirates NBD; sürdürülebilirlik koordinatörlüğünü Standard Chartered Bank ve Sumitomo Mitsui Banking Corporation; aracılığını ise Abu Dhabi Commercial Bank üstlend
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Sayın Medwig şeriatın kestiği parmak acımaz burada kural koyucu sizsiniz eyvallah.Ben gerçekten yazdıklarınızı düşüneceğim.Hatta o gün 2 tahsisli diye iddia etmişim 3 müş pardon diyecek kadar alçak gönüllüyümdür.Ama ceza aldım.

Ama sizde şunu anlayın lütfen;

Bir gün INDESTe yazıyorum yalanım olmasın yıl 2009 mu falan hatırlamıyorum tam 2,3 lardan yazmaya başladım. Hisse bir gün 1,99 değdi. Özelime bir mesaj erol abinin adamı olduğumdan girmiş bir paragraf gırla küfür edilmiş.Ben ona bile karşılık vermedim sadece özür dilemek zorunda kalacaksınız yazdım.Çok değil 6 ay sonra hisse tarihi zirvesini gördü. Ve o gün bugündür hala yükseliyor.

666 nickli kişinin bu topiclerde yaptığı gaflardan finansal piyasalarda yapılmaması gerekenler üzerine ders kitabı çıkar. kendisinin

Yıllardır bunca yanılgılarına rağmen ne bir pardon ne bir özür ne bir öz eleştiri tek bir kelimesini bulamazsınız.

Bakın siyasi yazdığı birilerine dokundurduğu laflar ettiği hakaretlerde benim zerre umrumda değil.

Bende bilmem anlatabildim mi?

Bu da bu konularda son mesajımdır size ve diğer üyelere verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    8 yil önce 429 miyon dolara alinan SODA KÜLÜ tesisi

https://fintel.io/doc/sec-cinr-ciner...y-22-18371-370

bakalim kaca satilacak? 5-10 milyar$ tahminleri havada ucusuyor:
    https://www.dunya.com/kose-yazisi/ci...cilacak/695072

Olasi bir satinalma ya da halka arz SISE`nin gercek PD acisindan güzel fikir verebilir.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

Yapi Krediden baska tavanlarda cok az mal vardi zaten bugun. Ben de senin gibi cikmayi planlayanlardanim, sadece zaten yok saydigim Halklarimi birakacagim. Koyun-bacak.
    yok saymayın arada halkbank başlığnada uğrayın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    SISE temettusu bugun
    2 HAZİRANA ÖTELENDİ. Bekleyen var ise telaş etmesin diye yazdım.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bankacilar olarak tarihi bir firsati kacirdik. Su anda 20'deydik, 30'lari konusuyor olacaktik ve bankalara sermaye girisi, yani hikaye daha yeni baslayacakti.
    Ayni-tas-ayni-hamam'a boyle.
    Bir anlatsana % 43 enflasyonun olduğu yerde reel faiz verdikten sonra ISCTR yi 30 dan alacak kerizi nereden bulacaktınız?

Halbuki ben sana aylar öncesinden nasıl olsa çakmazsın diye seçim istediğin gibi sonuçlansa bile finansal sonuçları senin beklediğin gibi olmayacak ve en çok sen yaya kalacaksına kadar yazdım.

ISCTR yi 30 yapmak şimdi o zamandan çok daha kolay.Anlarmısın bilmem. Bırakın şu yalan dolan korkuyu da hayal dünyanızdan ve sosyal medyadan kurtulup finansal gerçekliğe dönün.

Seçim senin beklediğin gibi sonuçlansa o ara sosyal medya kurumlar fonlar bir gazlama yapacaktı o ara ISCTR 30 olurmuydu bilmem ama tek bildiğim sonrasında faizler atıyorum % 55-60 a yükseltildiğinde uzunca bir süre ortada borsa falan kalmazdı bu net.

O ara o spekülasyonda malı verip uzayamayan herkes uzun vadeli yatırımcı olurdu. Ben olmazdım tabii ki.

7. CDS FAİZLERİ 580 AMA YAQPI KREDİ 400 GİBİ SFOR KREDİSİ KULLANIYOR helal olsun ülke riski 350 düşer galiba bu gidişle bankalar sevindirebilir bu habere sevindik hayırlısı bize de güzel haberler

can hakan ceo dan bekliyoruz

8. soda VE MADEN SUYU KAYNAĞI sonsuz değerde değeri 1 milyar dolar diyordu SAYIN ERBAKAN 1994 SENESİNDE ARADAN 29 SENE GEÇMİŞ

soda külü fazlası etmeli zaten , o dönemin 1 milyar doları şu an 6-8 milyar dolar

beypazarı TRONA YATAĞI 1 MİLYAR DOALR 1988 haberleri var ,

eskişehirde yeni fırın yatırımlarımız var

SODA KÜLÜ YATIRIMLARINDA ABDli pasific ve yerli ciner ile ŞİŞECAM ortaklığı var diye duydum

bu ortaklıklar zaten sektörde mecburi yoksa cam üretecek ana sanayini kuracak gücün de olmaz abd pazarı önemli plastikten dünyada kaçış var plastik ile ürün eşya üretenler artık çevre kanunlarının baskısı altında kalacaklar

Sayfa 203/662 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •