Sayfa 202/662 ÝlkÝlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,609 - 1,616 arasý.

Konu: ISCTR - Ýþ Bankasý C

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alýntý Originally Posted by Deniz Ali Yazýyý Oku
    11.72 de ikili tepe direnç oluþturdu xbank 4850-4950 test edip 5250 yönelmeden ralli malli olmaz 4750-4890 konsolidasyon devam eder.

teknik yönden okuyana faydamýz olsun 3 haftaya günde 1 kez buralara giricem yoðun iþ programý var yaþ gelmiþ 44 artýk ekran karþýsýndan bilginin sadakasý modunda yazmaya gerek yok.

benim gördüðüm þu BDDK AYLIK VERÝLERÝNDE FAÝZ DIÞI KOMÝSYON ÝÞLEM GELÝRÝ VE MENKUL KIYMET GELÝRLERÝ net karý kutarmýþ bu devam eder artan kredi faizleri ilave katký sunar senelik %30 net karlar artar 540 milyar tl net kar ile 2023 kapanýrsa çok iyi yerlere geliriz beklentisindeyim .

bddk nisan raporunda verilere bakýnýz

2022 boyunca faiz dýþý gelirin faizi dýþý gideri karþýlama oraný %60 mýþ

bu oran %90 çýkmýþ gizemli bir el bilançoda faiz dýþý gelirlerin maliyetine habra kadabra düzeltmiþ havasýnda duruyor oysa deðil

diðer provisyonlar
    iþlem ve komisyonlar
    diðer fazi dýþý giderler abartýlý þekilde düþük yazýlmýþ banka bilançolarýna bu resmi yatýrýmcý yazýsý ile bankaya sorup yanýt bekleyeceðim bir konu YATIRIM AHLAKI buynu gerektirir,

muhtemelen içerini anlatmak zorunda olmadýklarýný anacak açýklayabileceklerini ifade edip 1-2 örnek vereceklerdir.

çok özel bir durum mu var masraflar SÝHÝRLÝ DEÐNEK DEÐMENDEN NASILDA BÝRDEN DÜÞÜVERDÝ

DEPECHE BEY belki biliyordun bu konuda musabecim de uzman deðilim bankacýlýkta DÝÐER gider konusunu bankalar açýklamak zorunda deðil diyor bana ,
    bedava danismanliga bir sure ara verdim

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Gönderi
    4,385
    yarin da haftalik rapor geliyor fyi

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Gönderi
    4,385

4. bankalarda 1 hafta önce yukarý git geri dön hareketleri yaþamýþtýk bugün 11:00-14:00 arasý benzer git gel ler ve akþama kararlý veya kararsýz kapanýþ bekleniyor

xbank MAYMUN ETTÝLER bundan zevk alýyorlar ky gelmez bu hisselere..

üzücü olan da bu ANOMALÝ VEYA ANORMALLÝÐÝN NORMAL karþýlanmasý ..

ben boþ beleþ yorum yazmýcam artýk

bddk ve inceleme raporlarý ayrýca bankalarýn yatýrýmcýlara sunumlarý bu sene için olumlu þiþecamýn dolar kaynaklý mkar marjý gayet net yüksek gelecek

soda külü iþi dünyada bir tür GERÝ DÖNÜÞÜMLÜ camýn yükseliþi kulvarýdýr , þiþecam bence büyümeye devam ettikçe iþ bankasý holdinge olumlu yansýyacaktýr

piyasa 2 li tepe ve üçgen hareketlere býkmadan usanmadan yapðtý bugün bir þaþýrtma ve yarýn da teyit beklerim

EKONOMÝ YÖNETÝMÝNÝ BORSA TAVAN ÝLE SELAMLAR HAVASINDAYIZ CUMA AKÞAMI ÝSE BU TAVANI ÇÖZEBÝLÝR.

GENELDE YARIN ÝÇÝN NET RAKAM YAZMAM AMA bu akþam veya ayrýn öðlen 5250 bist 100 testi içime doðuyor umarým yanýlmam yanýlýrsam 4750 in tekrar çýk aman bezdirdiniz artýk pala mý her kimsen

yatýrým tavbsiyesi deðildir BÝST 100 YARIN NE OLUR PROJEKSÝYONLARIM AYNI UFO HABERLERÝ GÝBÝ FANTAZÝLER ve þahsi beklentilerden ibarettir her 5 senaryomdan 2 tanesi tutmuyor genelde )

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
    imza yerine iban numaranizi yazan
    birileri bisey atar 3-5 )
    isctr da 0,66 cent önemli, Aylik kapanislarda
    Gündüz ve Gece gibidir ,
    Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
    Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Bankacilar olarak tarihi bir firsati kacirdik. Su anda 20'deydik, 30'lari konusuyor olacaktik ve bankalara sermaye girisi, yani hikaye daha yeni baslayacakti.
    Ayni-tas-ayni-hamam'a boyle.

7.  Alýntý Originally Posted by MedwiG Yazýyý Oku
    Yeter yahu sabahtan akþama kadar saldýrgan üslup sürekli þikayet sürekli yönetime ona buna laf .. Siz biraz dinlenin bu kadar olmaz , sürekli insanlara kafan mý güzel yok cahilmisin, sulanma etkisi olmuþ , iran’a yatýrým yap , bizlere ayný emir þeklinde þikayetler ..
    Eyvallah. Ama bana ceza verip 666 nickli þahsa ceza vermemeniz olmadý.Eðer bu yukarýda yazdýklarým yanlýþsa ki deðil bir baþkasýna ahlaksýz demekte en az bunlar kadar ceza gerektirmez mi?

sulanma etkisi; https://www.google.com/search?q=sula...t=gws-wiz-serp

Buna niye kýzdýnýz onu hele hiç anlamadým.Siz ne anladýnýz bilmem ama ben bunu yukarýdaki mana da kullandým.Niye kullandým 666 ve avaneleri HALKB de tahsisli sermaye artýrýmýndan sonra fiyat sulanma etkisi ile 2 tl olur dediler.Ben de þiddetle karþý çýktým.Þu an fiyat kaç HALKB de?Hayýr bilgi ise bilgi teþekkür edeceðinize bir de bana ceza veriyorsunuz.

Burada siyaset yasak ama tutumunuzdan Burada yazý yazarken ilk öncelik safkan muhalif olmak mý?Ben bunu anlýyorum.

Ben ne yaparým bundan sonra hisse nete minimum katký veririm olur biter.

Bu arada 666 muhalif falan deðil o bunu buralarda gemisini yürütebilmek için kalkan edinmiþ sadece. Çünkü yazýlarýndan belli ;
    ne bu ülke ne bu ülkenin vatandaþý ne de yatýrýmcý onun umrunda deðil.Bu çok net.

Sayýn DEpeche mode ben gerekirse donkiþot misali patronla tek baþýmada mücadele ederim küçük yatýrýmcýnýn haklarý için ettim de.666 nýn yaptýklarý senin gözünle gördüðün ya da düþündüðün kadar basit deðil.Sen kendini yetiþtirmiþsindir yemiyorsundur ama herkes öyle deðil bir çok kiþi o cafcaflý laflara kanýyor.Ha sanmaki buralarda dile getirilmiyor diye bu kiþiler az.Sen beni en sert þekilde eleþtirsen benim açýmdan sorun yok senin canýn saðolsun.

Sevgili Pozitif ve destek veren herkese teþekkür ederim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

yazýp yazmamak da karar sizin lakin sýrf siz istiyorsunuz diye kimseye ceza vermemeyiz , size kýzdýðýmýzý anlamamýþsýnýz Allah aþkýna günlerdir emir þekilde þikayetler yapýp duruyorsunuz yaptýðýnýz þikayetlerin %95’i yersiz , siz kendi istediðiniz þekilde yorum yapýlsýn diyorsunuz lakin öyle bir dünya yok . Yapýlan yorumu beðenmeyince de hemen küçük gören hakaret içeren laflarla mesaj yazýyorsunuz .. Kusura bakmayýn ama biraz yazdýklarýnýza bir bakýn ve neden ceza aldýðýnýzý düþünün . Ýyi günler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 202/662 ÝlkÝlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •