ayı fraktalini net bir şekilde ihlal etti. ara ara düzeltme olsa da hedef artık çok yukarılar diye düşünüyorum.
şimdiye kadar pek mal satmadım. artık tövbe satmam. bu fırsat ahir ömrümde bir daha gelmez.
ayı fraktalini net bir şekilde ihlal etti. ara ara düzeltme olsa da hedef artık çok yukarılar diye düşünüyorum.
şimdiye kadar pek mal satmadım. artık tövbe satmam. bu fırsat ahir ömrümde bir daha gelmez.
Hafta sonu G20 var.
Yarın, hafta sonunda Batılı liderler ile görüşmeler olacak varsayımı satın alınır bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ağaç olur çiçek açar dal verir arı olur petek yapar bal verir gardaş bal verir ekin olur mevsim gelir bel verir siyah saçlar bir ağlarmış tel verir yağmur yagar ovalara sel verir sular akar ırmaklara yol verir gardaş yol verir rüzgar eser yapraklara yel verir siyah saçlar yüz ağlarmış tel verir derdiyokum bahar olur gül verir zaman gelir yaşanmaya el verir gardaş el verir ateş olur yanar yanar kül verir siyah saçlar bin ağlarmış tel verir
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
büyük resmi göremezsen ya da görmek istemezsen, ekonomi kötü dersen, piyasa dinamiklerini anlamazsan, muhalif yorumcuların goy goyu ile sadece fiziki dolar altın alırsan yerinde sayarsın,
aşağıdaki düşüncem ne kadar olur ya da olmaz ama önemli olan piyasaya objektif yaklaşabilmek, zamanı geldiğinde gerçekleri görüp aynı hatalarda ısrar etmemek, geri çark etmesini bilmek.
ekonomi yönetimi bunu şimdilik görmüş gibi, ama sonrasına bakacağız tabi..
![]()
bu dünyada ölüm var ne seni kor ne beni dur dur dursene dur bir haber versene üç gün arpanı derem üç gün buğdanı derem
bir gün paçal ile stop-loss arasında kalırsanız , stop-loss u seçiniz.... beni de hatırlayınız, hella sis farları eşliğinde hayatın anlamını arayan bir fani, mutlulukta gani... yansınnn minsk geceleri... donattt masayı
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri