Sayfa 204/563 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bugun aldiginiz ruchanlari hemen hisseye cevirin araci kurumunuzun muhasebesi ile gorusup yarin satin baabinda

yatırım tavsiyesi değildir
    Alt pazarda olduğumuzu unuttuk sanki.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    unutma yok sadece konuyu anlatma var

orda bir soru var cevap baabinda yazmistim tarih belirtmedim bugunden yarina zamansalini anlatmak istedim

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Alt pazarda olduğumuzu unuttuk sanki.
    yatırım tavsiyesi değildir

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Satabilirsin.

İzlemen gereken bir çok yol var, mesela buradan ilave rüçhan da alabilirsin ya da ana hisse alabilirsin ya da onları da satabilirsin.

Kafana göre takıl...
    Demek istediğim şu...Ben bu rüçhanları güncel fiyatından satarsam,sattığım hisselerin parasının tamamı hesabıma geçermi?Arkadaşlar rüçhanları çevirmekten bahsettiler de.Benim satmak dışında herhangi yapmam gereken bir işlem var mı?Kendimi aniden bastıran bir yağmura ,doluya tutulmuş gibi hissettim.

4.  Alıntı Originally Posted by mimas Yazıyı Oku
    Demek istediğim şu...Ben bu rüçhanları güncel fiyatından satarsam,sattığım hisselerin parasının tamamı hesabıma geçermi?Arkadaşlar rüçhanları çevirmekten bahsettiler de.Benim satmak dışında herhangi yapmam gereken bir işlem var mı?Kendimi aniden bastıran bir yağmura ,doluya tutulmuş gibi hissettim.
    Senin rüçhanları çevirme işlemin para yatırmana bağlı; Haftaya Çarşamba gününe kadar elindeki 1 lota karşılık 3 TL para vereceksin sayın hocam. 1.000 lotun varsa 3.000 TL gibi. Başka yapman gereken bir şey yok. Paran yoksa da o rüçhanları sat.

5. Teşekkür ederim sayın Hissedarxd

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Senin rüçhanları çevirme işlemin para yatırmana bağlı; Haftaya Çarşamba gününe kadar elindeki 1 lota karşılık 3 TL para vereceksin sayın hocam. 1.000 lotun varsa 3.000 TL gibi. Başka yapman gereken bir şey yok. Paran yoksa da o rüçhanları sat.
    Haftaya Çarşamba mı yoksa 20 Nisan Salı Saat 16.00'ya kadar mı?

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by Amateur Yazıyı Oku
    Haftaya Çarşamba mı yoksa 20 Nisan Salı Saat 16.00'ya kadar mı?
    Rüçhanları satmak için haftaya Çarşamba son gün. Yani 14.04.2021

https://www.kap.org.tr/Bildirim/923635

8. Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Murat GÜLER'in Şirketimiz sermayesindeki A Grubu payları sebebiyle sahip olduğu rüçhan haklarının tamamını kullanmış olduğu tarafımıza bildirilmiştir.

Sayfa 204/563 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •