Sayfa 204/486 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
Arama sonucu : 3885 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1. Borsada islem goren 600 e yakin hisse senedi var. Dusecegi asikar olan kagitlar var. Linkteki hisse sahipleri dusus trendini gordukleri halde kagidin 5-6 bandina inecegini bildikleri halde sabir gosterebiliyorlarsa kusura bakmayin bu sirket batmaz👍 Kar edemiyorsunuz en azindan zarar etmeyin paraniz bosta dursun bu yaz. Saglik tavsiyesidir. Ytd

Alıntı Originally Posted by Atalay32 Yazıyı Oku
    Borsada islem goren 600 e yakin hisse senedi var. Dusecegi asikar olan kagitlar var. Linkteki hisse sahipleri dusus trendini gordukleri halde kagidin 5-6 bandina inecegini bildikleri halde sabir gosterebiliyorlarsa kusura bakmayin bu sirket batmaz�� Kar edemiyorsunuz en azindan zarar etmeyin paraniz bosta dursun bu yaz. Saglik tavsiyesidir. Ytd
     Alıntı Originally Posted by Atalay32 Yazıyı Oku
    Elimdeki kalan adeti bu hafta 9 un ustunde verebilirsem daha da bisey istemem. 6 lara yolculuk basladi. Pazartesiden beri ufaktan kaciyorum. Allah kalanlara sabir versin. Seneye insallah cift haneli rakamlara ulasir. Uzun sureli yatay bi seyir sizleri bekliyor. Yatirim tavsiyesi degildir. Bol kazanclar turkiyem

Tamamem manipulasyon amacli bir yazi bu. Ince ince hem de.

Daha once seni arkadaslar burda uyardi.

polatalemender, kaan falan 30 yazabilir, onarin ellerinde patladigindan, bir art niyet olmadan.

Ama senin baska bir amacin var. Forumdaki 2. yazin bu, yani bu iste onceden tecrubelisin burda baska bir hesaptan. Baska kapiya.

3. yorumsuz

4. Kaçınılmaz sona yaklaşıyor olmayalım hı ne dersiniz

Yada bu seviyelerden yine millete çakma operasyonu olmasın

bu arada ben sıloganımı hatırlatmak istedim bir logo olmadan asla

tüm ortaklarıma hissedaşlarıma saygı ve sevgiyle

5. göstergelerin gazı alındı

Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Kaçınılmaz sona yaklaşıyor olmayalım hı ne dersiniz

Yada bu seviyelerden yine millete çakma operasyonu olmasın

bu arada ben sıloganımı hatırlatmak istedim bir logo olmadan asla
    Mal cikildi zaten yukardan. Is bitti fis gitti. Kim ne mal cikmasiyla ugrassin burda.

Ruyanda gorursun Logo fiyatini. Senin satip cikacagin fiyat 7'dir, 50 degil. Inatci isen de satmazsin ama 10 sene beklersin, o zaman 8'den cikarsin.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Mal cikildi zaten yukardan. Is bitti fis gitti. Kim ne mal cikmasiyla ugrassin burda.

Ruyanda gorursun Logo fiyatini. Senin satip cikacagin fiyat 7'dir, 50 degil. Inatci isen de satmazsin ama 10 sene beklersin, o zaman 8'den cikarsin.
    Ah bu Kaan ortak sanıyo ki burda yazıp hissenin fiyatını etkileyecek. Bende hissedeyim de 10 TL ye yaklaşsa hemen satar geçerim. Güzel maliyet yaptıktan sonra işler kolay. Kaanın bence daha rasyonel düşünüp bu hissede öyle hareket etmesi lazım

Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Ah bu Kaan ortak sanıyo ki burda yazıp hissenin fiyatını etkileyecek. Bende hissedeyim de 10 TL ye yaklaşsa hemen satar geçerim. Güzel maliyet yaptıktan sonra işler kolay. Kaanın bence daha rasyonel düşünüp bu hissede öyle hareket etmesi lazım
    Dogru diyorsun.

Yok hisse fiyatini etkileme amacli degil. O kendi sikintisini rahatlatmaya calisiyor. Biz de biraz gerceklere bakmasi gerektigini soylemeye calisiyoruz.

Sayfa 204/486 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •