Sayfa 204/735 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by Gerelli*** Yazıyı Oku
    Böyle zamanlarda akıl veren çoğalır acaba niye? 1- Balık hafızalıyız 2- çok hırslıyız düşerken maliyet düşürmeye çalışır çoğu ky çünkü o anda beyin devre dışı kalır sağlıklı düşünemez ya da tam tersi yukarı giderken satmadıklarımızı aşağı düşerken kol bacak kesip satarız!! 3-Bütün bu durumları spek çok iyi bildiğinden algıya oynar ve basabildiği kadar basar çünkü belli bir noktadan sonra ky şuurunu iyice kaybedip satar ve ..., hissesinden kurtuldum der!! Sinirlerine hakim olamayıp satan yatırımcı sayısı zirve yapınca spek denilen zat-ı muterm birden tahtayı yukarı sürer!!!! 4- Bırakın spek kendi çalsın kendi oynasın.. Sonuçta onunda bir hisse maliyeti ve taşıma maliyeti var!! Yukardan satıcı aşağıdan alıcı bulamayanca çaresiz tahtayı yukarı sürecektir!! 6-Sonuçta beklentimi bitti? Hayır beklenti devam ediyor, peki şirket çok kötü bir bilançomu açıkladı? Tam tersi bana göre iyi bir bilanço açıkladı!! Kaldıki daha bu açıklanan geçici beyanname!! Haftaya konsolide gelecek büyük ihtimal!! benim dşünceme göre açıklanan gb'nun çok üzerinde bir kar rakamı gelecek!! Ve son olarak satış/ birleşme beklentisi olan hisselerde sert iniş çıkışlar olur(örnek;banvit/yataş) son dönemlerde aklıma gelen!! Sonuçta arkadaşlar sinirleri çelik gibi olanlar bu filmin sonunu görecek!!!

Saygılarla..,,

Yatırım tavsiyesi değildir!!
    Çok iyi açıklayıcı bir yazı olmuş, yalnız sorun şu ki. Satış süreci yani şirketi satın alacağı söylenen müşteri gitti mi yoksa pazarlıklar devam mı ediyor. Bunu ky olarak bizler bilemiyoruz. Spek bilir ama. Buna göre yavaş yavaş çıkar bizim ruhumuz duymaz. Bugünlerde hissedeki hareketler bende kuşku uyandırtıyor doğrusu. Satış ertelenmesi gibi bir durum olursa sıkıntı büyük. Yoksa bir 7 ay daha yeni müşteri beklemek zorunda kalabiliriz..

ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by dobrowski Yazıyı Oku
    Çok iyi açıklayıcı bir yazı olmuş, yalnız sorun şu ki. Satış süreci yani şirketi satın alacağı söylenen müşteri gitti mi yoksa pazarlıklar devam mı ediyor. Bunu ky olarak bizler bilemiyoruz. Spek bilir ama. Buna göre yavaş yavaş çıkar bizim ruhumuz duymaz. Bugünlerde hissedeki hareketler bende kuşku uyandırtıyor doğrusu. Satış ertelenmesi gibi bir durum olursa sıkıntı büyük. Yoksa bir 7 ay daha yeni müşteri beklemek zorunda kalabiliriz..

Sürecin o kadar uzayacağını düşünmüyorum 8 ila 10 ay arasında nihai haber düşüyor genelde bu tür şirket satınalma/birleşme haberini müteakip!! Benim tahminim nisan/mayıs gibi bu iş biter!! Kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez!!

Bol kazançlar

alıcı kurumlar

satıcı kurumlar

ilk 5 kurum genel

4. ak yatırım alımları,,,

15 şubat_338,109
    16 şubat_160,907
    19 şubat_9,636
    21 şubat_42.218
    22 şubat_175,499

15 şubat zirveyi gördüğü gün 5,27 ve bugün 4,27 kapanış yaptık, ak yatırım zirveden hisse 100 kademe düşmesine rağmen alıma hergün devam etmiş, bu alımlar umarım hayra işaretttir...

5.  Alıntı Originally Posted by Gerelli*** Yazıyı Oku
    Sürecin o kadar uzayacağını düşünmüyorum 8 ila 10 ay arasında nihai haber düşüyor genelde bu tür şirket satınalma/birleşme haberini müteakip!! Benim tahminim nisan/mayıs gibi bu iş biter!! Kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez!!

Bol kazançlar
    Arkadaşlar yatırımcı ilişkilerine sorduğumda sürecin olumlu ya da olumsuz 60 gün içinde tekrar KAP'a bildirme zorunluluğu vardır dediler. 12 Şubat'ta açıklama yapılmıştı. Paylaşmak istedim. Yanlışım varsa duzeltin lütfen..

Yatırım tavsiyesi değildir..

6. Psikolojik bir deneyin içindeyiz. Tombul parmak görünümlü hacimsiz bir satışla anlık %7 düşürtüp devre kestirdi ve Fibo desteğini deneyip, 4 stoplu tüm stopları patlattı. Devre kesici sonra alıcılar tekrar eski seviyeye kadar aldılar.

3.30-3 arasındaki yavaş salınımlı satışlara benziyor yaşananlar. Bu psikolojik testten başarılı çıkanlar filmin sonunu görecek.

Alıntı Originally Posted by midnight Yazıyı Oku
    Psikolojik bir deneyin içindeyiz. Tombul parmak görünümlü hacimsiz bir satışla anlık %7 düşürtüp devre kestirdi ve Fibo desteğini deneyip, 4 stoplu tüm stopları patlattı. Devre kesici sonra alıcılar tekrar eski seviyeye kadar aldılar.

3.30-3 arasındaki yavaş salınımlı satışlara benziyor yaşananlar. Bu psikolojik testten başarılı çıkanlar filmin sonunu görecek.
    Bildiginiz kumarhane olmuş ortam [emoji4] Sadece Vakko icin demiyorum bunu...KY nın 3-5 kuruşuna göz dikiliyor...yazık....

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Dünya gazetesinde birkaç hafta önce şirketin satışına ilişkin haber çıkmıştı. Nasıl satışsa artık, bir türlü devamı gelmedi. Bu arada hisse 5.27 lerden 3.95 lere kadar geldi. Yedirdiler bize resmen.. ytd.

Sayfa 204/735 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •