Sayfa 204/1044 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Mîrâç Kandilimiz mübârek olsun...

Nice hayırlara vesile olmasını diler, sağlık, mutluluk ve huzur dolu, bereketli günler dilerim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Bu arada 29 ilaç geri ödeme listesine alınmış. ECILC soran arkadaş satma bekle fiyat yukarı yapar. Uygun yerlerden çıkarsın.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Algılarımızın nasıl kontrol edildiğini ve yönlendirildiğinin ispatı..
    Herhangi bir teknolojik alette, özellikle google hazretlerinde yapılan aramalardan sonra bilgisayar ekranlarında aradığınız o ürünlere ait yada benzer muadil olanların reklamların önünüze düşmesinin nedenleri. Pazarlama faaliyeti. Bunu aynısını izlediğiniz TV lerde reklam kuşaklarında da var. Devamlı size bize şu şampuanı kullanırsak sırma gibi saçlarımız olacak, ahenkle dans edecek diye kandırıyorlar. ULAN DEYYUS o şampuanı kullandık diye kafamız kel kaldı.Şimdide saç ektirme reklamları dolanıyor.Laaaayn zaten sebebi sensin sonuçta insanları oraya götürende sensin. Etrafına bak . Orjinal kadın yok. Ya dudaklarını ya kaşlarının üstünü silikon yapmış. Göğüslerinden bahsetmiyorum bile. O da görmediğimiz için. Hani görsek ona da kesin derimde. Yakında o da olur ya neyse. Sonra dizilerde kadınların kocalarını nasıl boynuzladıklarını bunu yaparken de nasıl kılıfına uydurduklarını öğrendi kadınlar. Bu ülkenin geleceği olan insanlar. Geleceğinde rol alacak olan insanlar. Eeee sonra n'oldu. Bişey olmadı yetişen nesile bak. beni konuşturmayın bu konuda var ya. Acayip doluyum.Küfür garantili

sizi anlıyorum abi.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku

ben yazmaktan usandım siz hala bana inanmayın... Duyuyon mu koçari abiiii..
    Bu adamlar o kadar olmuşlar ki,
    bu başlıkta dün domates fidesi yazdım. Bugün gelen reklama bak.
    Bu adamlar milletin aklını aldı .. siz hala diyorsunuz .. yooook artık.

Eski seyrettiğiniz TV kanalları ile vedalaşın lütfen. Hepinize diyorum...Sadece koçari abiye değil.
    "Takip ediliyorum, fazla yazamıyorum!" diye boşuna demiyormuşum, değil mi...?

Adamlar artık aldığımız nefesi biliyor. Gün geliyor bir kaç gün grafiğe bile bakmam ki, bir şekilde beklentilerimi bilmesinler diye...

Belki fazla uçtuk ama artık öyle bir zamandayız ki, sadece borsa için değil her alanda adamlar bizi bizden iyi biliyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bu arada 29 ilaç geri ödeme listesine alınmış. ECILC soran arkadaş satma bekle fiyat yukarı yapar. Uygun yerlerden çıkarsın.
    Sağolun , stand by dayım .

6. Bu arada herkesin Miraç kandili mübarek olsun .

7. Günaydın arkadaşlar miraç kandilimiz mübarek olsun.

Bazen Ccleaner ile laptopu temizliyorum analiz et kısmında 1000 tane izleyici çıkıyor temizliyorum 2 saat sonra 300 izleyici diyor bu ne biçim bir şeydir. Temizle temizle bitmiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Abi benim teknede yok yok
    Buzdolabı TV jel akü güneş enerjisi Ocak duş lavabo elektrikli ırgat tekneyi 0 aldım birtane Lada Niva alıp topladım ikisinide çeke çeke gidiyorum 2 3 gün koy koy kaliyorum ama motor çok yavaş kaldı 3 kişi kamarada yatıyoruz bu sene motoru değiştireyim dedim 30bg i sattım motor yok piyasada 15 Mayıs'a diyorlar kapora verirsen yarısını valla 11 bin dolar istiyor 100 bg bugün konuştum su indesi sil kafandan da keyfimize mani olma😂

Hocam INDES bugün beygir gücünün %0.5 ini verecek sanırım
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 204/1044 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •