Sayfa 204/1004 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    üstad olamadım henüz ama,

beklentim o yönde türkiye için güzel bir atmosferin içine girdik inşallah....

beklentim büyük döviz tarfında düşüş bekliyorum jas abimlede o yüzden iddaya girdim 5 lt çiçek yağına
    Jas kardeş kuru yere basmaz . Habertürk yazarı Abdurrahman beyin yazısının son bölümünde işaret ettiği durum açıkçası bizim çarpacağımiz durumu anlatıyor. Bu saatten sonra bu ülkeye para ne yatırım gelir. Seçim çok sancılı geçecek %100 YSK yi RTE atamış. AYM de 10 üyesi var. Başkalarının ile bunu karıştırmayin. Her türlü pislik çıkacak cinayetler çökmeler hukuksuzluklar A dan Z ye.

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Hep söylendiği gibi, bizim piyasa vur-kaç piyasasıdır...
    Uzun vadeli TL olarak değer kazanıyor gözüksede dolar bazında ve gerçek enflasyona vurduğunuzda hep zararda...
    %500-%1000 değer kazanan ne olduğu belli olmayan manipulatif bir masa iki sandalyeden oluşan şirketlerden bahsetmiyorum..

Büyük şirketlerin büyük çoğunluğu sürünüyor...
    Bana göre Dow, Nasda-Q ya da DAX'tan hisse almak daha mantıklı...Hiç değilse döviz cinsinden kayıp şansınız olmaz.
    .
    [emoji106][emoji106][emoji106]

Son iki haftadır bunu düşünüp duruyordum. Geçen hafta karar verip Forex hesabı açtırdım iki farklı köklü kurumdan. Deneme dönemi de bitti. Gelecek hafta son ayarlamaları yapıp, Viop pozlarını tam kapatamasam da nötr hale getirip yaklaşık 10 gün sonra Dow, SP500, Nasda q ve Dax'ta işlemlere başlıyorum. Bu kumarhane ile işim bitiyor, EW de en ince sayımına kadar yapabildiğim piyasaya geçiyorum. Viopu şahsıma terk ediyorum.
    Hisse ile uğraşamam, sadece endeks işlemleri yapacağım Dow, SP500, Nasda.q ve Dax'ta. Borsalar büyük realizasyonu yapınca altın ve gümüş işlemlerine gireceğim endekslere ek olarak. Gerçekten, kazandığın para gerçek enflasyon karşısında rezil oluyor, döviz bazında hiç tatmin etmiyor Viop. Parayı döviz bazında kazanmadıkça borsaya harcanan zaman ve emeğe yazık oluyor.
    Son düzenleme : JAS; 04-07-2021 saat: 00:01.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku

Son iki haftadır bunu düşünüp duruyordum. Geçen hafta karar verip Forex hesabı açtırdım iki farklı köklü kurumdan. Deneme dönemi de bitti. Gelecek hafta son ayarlamaları yapıp, Viop pozlarını tam kapatamasam da nötr hale getirip yaklaşık 10 gün sonra Dow, SP500, Nasda q ve Dax'ta işlemlere başlıyorum. Bu kumarhane ile işim bitiyor, EW de en ince sayımına kadar yapabildiğim piyasaya geçiyorum. Viopu şahsıma terk ediyorum.
    Hisse ile uğraşamam, sadece endeks işlemleri yapacağım Dow, SP500, Nasda.q ve Dax'ta. Borsalar büyük realizasyonu yapınca altın ve gümüş işlemlerine gireceğim endekslere ek olarak. Gerçekten, kazandığın para gerçek enflasyon karşısında rezil oluyor, döviz bazında hiç tatmin etmiyor Viop. Parayı döviz bazında kazanmadıkça borsaya harcanan zaman ve emeğe yazık oluyor.
    Sn JAS sizi fx de gormek beni mutlu etti. Cok mantıklı bir nedenle geçiyorsunuz. Benim de fx de kazancım pound. Ve dediğiniz gibi param deger kaybına ugramiyor. Teknikte Dow da mukemmel isliyor.

Bol kazanclar

4. Günaydın. Yazı güzelmiş. Siz de okuyun gari.
    https://www.getrevue.co/profile/iris...egildir-679376

5. Sn. Jas, bence de akıllıca bir hamle yapmış olursunuz..Zaten o piyasalardaki analizlerinizdeki başarı oranı da hayli yüksek.., daha fazla gelir edeceğinizden şüphem yok..
    Bir de siz genelde "slow trading" yapıyorsunuz, genel bir oyun planınız var bu çok önemli bir detay..
    Bizim piyasa, piyasa olarak tanımlanacak bir yapıdan çok uzak..ve böyle devam ettikçe yakında kendileri çalıp oynayacaklar ki bir süredir öyle..

Bu arada yarın TÜİK yüzde kaç eksi enflasyon açıklar, var mı tahmini olan...?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    epey geç kaldiniz [emoji846]
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    epey geç kaldiniz [emoji846]
    Aslında kendim için geç ama Dow için geç değil. Peşpeşe realizasyonların hemen öncesindeyiz. Önce 5.3.3 zirvesinden short, 5.3.4 de kapat, 5.3 de short, 5.4 de kapat, 5.5 de kalın short.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 204/1004 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •