Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Bilancodan şüphem yok benim
Allah sağlık sıhhat nasip etsin
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Astor spegi demi bizim sayfayı okudu bugün...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Kapasite artırımı gerçekleştirilecek yeni ilave fabrika beni heyecanlandırıyor. Bir an önce faaliyete girmesini çok istiyorum. İhracat konusunda çok istekli bir şirket. Katma değeri yüksek ürünler üretmesi hem şirket hem de ülkemiz için büyük kazanç.
Gelecek bilançosu fiyatliyor galiba
Şimdiden hayırlı olsun
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri