Originally Posted by
value investor
50 tl yi gördük çok şükür. Spekülatöre gerek yok , aracı kurum analizine gerek yok ,kap bildirimine gerek yok , çok hızlı yükselişe gerek yok , sindire sindire gidecek. Ben şundan eminim ki su akar yolunu bulur .. Şunu da biliyorum ki herkes deva yatırımcısı olamaz , bu hisseye sahip olanın çelik gibi sinirleri olmalı , sabırlı olmalı , inatçı olmalı, iyi bir temel analizci olmalı . Şirketin finansalları ortada , gelecekteki üreteceği nakit akımı ortada iken , hiçbir güç uzun süre bu finansallarla , bu çarpanlarla bu şirketi bu piyasa değerlerinde tutamaz . Artık mızrak çuvala sığmıyor.
Beni korkutan tek şey , sağlıksız ve kontrollü bir piyasa seçime kadar götürmek istedikleri , belli başlı hisselerde endeksi yukarıya çıkarma gayreti , sasa,hektaş ,kontrolmatik , gesan, smartg mahşerin beşlisi , abuk sabuk fiyatlamalar , bu oyun sona erdiğinde sermaye piyasalarına küsecek yatırımcıları toparlamak zor olacak. Bu oyun nerede bitecek göreceğiz. Bu oyun bittiğinde bizde burada en az hasar ile kalmayı umut ediyorum . Biz kumarbaz değiliz , yatırımcıyız . Ama şu an sermaye piyasaları Las Vegasa döndü maalesef.
Sevgilerimle.
Yer İmleri