Sayfa 205/268 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    üç beş sayfa önce yapilan yorumlar teknige temele dayalıydı...

son yorumlar dedikodu gibi ...hiç bi anlam ifade etmiyo..
    bitirmissiniz hisseyi ....��iyi öyleyse neden burdasınız��
    Gıybet haramdır ama baldan tatlıdır. diğer hususa gelince hisseyi bitirmedik canım ayrıca mal duserken alınır. . . . . Benim felsefe bu. . . . . sizi bilmem
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

Burası kimsenin tekelinde değil,
    Başkasına niye burdasın demenin bir alemi yok,
    Hisse ederi bu olmadığını herkes biliyor ama herşeyin bir zamanı var,önemli olan yatirimcida bu sabır varmı?
    Benim için çok önemli değil ama insan bazen sabredimiyor cevap verme gereği duyuyor,
    Ucuz bulan alır ,satmak isteyen satar Beşiktaş'ın bu sözü doğru olup diğerleri hikaye,
    Kendisini tebrik ettim daha önce satıp aşağıdan alma becerisi için,
    Bunu yapabilen sınırlıdır,
    Sağlıklar

3. İçin gerçeği .. bu sitede bulunmak hata... çünkü kimin kim olduğu belli değil .. ayrıca mk burada varsa .. eli burayı ona göre yönlendirip ... okuyanları yada hisse ile bilgi toplamak isteyenleri kendine göre biçimlendirmek istiyordur .. sonuç ... gerek yok

4. Son genel kurul da çok kalabalıktı ..ve büyük lotlar vardı ... buda ky nin bilinçlendiğini ve sosyal medya yerine finansal zekayı kullandığını gösterir....harizun cetveli ndeki kurumsal yapılar .. özellikle gph ın delisting gerçekleşmesinden sonra gph ın eski ortakları glyho incelemeye aldılar ... sn beşiktaşk .. ben .. yada başkasının beyninin anlamı yok .. sayılar gerçektir...hepinize başarılar .. sn mk yı kutlamak gerekir .. holding e tarihi katkı yapmıştır ...

5. fiyatta istediğimiz yerde olmasak ta şirkette bir konsept değişikliği olduğu kesin GPH hisselerinin geri alımında her zamanki yaptığı gibi bedelli açıklasa ağzımız açık izlerdik ve ben zor olanı seçiyorum zararda olan şirketin kara geçmesi temettü vermesi bu borsadaki en zor yatırım şekli Ankara belediyesi doğal gaz ihalesini alıp banka krizi çıkınca 1.8 den 0.2 kuruşa düşüşünü gören biri olarak 50 milyon dolar deyip geçmemeli bilançoda görünmese de hayalimizdeki çilekli pastaydı bu hafta bunun etkisi olmadı diyemeyiz.önümüzde bilançolar çok önemli artık eskiye dönüş olmamalı öyle ya da böyle bilançolarda hep kar gözükmeli GPH iyi bir fiyata satılmalı veya borsamıza 8 milyon sadece pozitif düşünen yatırımcıyı bulmuşken halka arz edilmeli hektas modeli bedelli ,bedelsiz ver çaktırmadan defter değerinin 50 katına çıkar . sonrasını yüksek fiyattan alan veya satmayan düşünsün.

6. Gph ın bir daha halka arz edilmesi hukuksal açıdan imkansız gibi ..satılır ama halja arz edilemez....ytd

7.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Gph ın bir daha halka arz edilmesi hukuksal açıdan imkansız gibi ..satılır ama halja arz edilemez....ytd
    Sayın aysha' sayın KM Gph Londra borsasından çekip, Bistte işlem gören bir şirketin bünyesine katmasının nedeni ne olabilir? Düşünüyorum da acaba? Sayın KM Türkiye de bir şey mi vaat edilmiştir. Bu konuda ki sizin ve arkadaşların görüşü ne olur. Saygılarımla

8. Adam satır aralarında dedi delisting yaparken, regülasyonlara uyma zor dedi. İstediğim gibi at koşturamıyorum dedi. Bu arada 5 yıl boyunca Londraya açılamaz

Sayfa 205/268 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •