Sayfa 206/347 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
Arama sonucu : 2774 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

1. Bilanço açıklama tarihi ne zaman Değerli keko

2.  Alıntı Originally Posted by SarıKanarya Yazıyı Oku
    Bilanço açıklama tarihi ne zaman Değerli keko
    inanın bende bilmiyorum daha hiç bakmadım...bu gün bakmak lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. geçen yıl 14,08,2017 tarihinde konsolide bilanço açıklamış....büyük bir ihtimalle yine aynı tarihlerde açıklayacak..yani daha önümüzde 18 günlük bir süre var..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bir akşam yorumu yapalım dostlar :

hissenin ağırlıklı ortalaması 5,92 iken kapanışımız 5,94 oldu..bu olumludur...işlem hacmi 3,8 milyon tl oldu...bu miktar çok azdır...yani az işlem hacmiyle bile %2,77 çıkmayı başarmıştır...endeksin %3,5 arttığı bir günde yatırımcıların çoğu bankalara saldırdı bu yüzden de onlar çok aşırı çıktılar..yarın onlarda biraz kar realizasyonları oluşabilir...çıkan nakitin diğer hisselere dağılmasını bekliyorum..bunların içinde datagate de olacaktır...kısacası çok yakın zamanda tekrardan çetin ceviz direncimiz olan 6,22 leri yoklayacağımızı tahmin ediyorum...bu arada lot miktarım tekrardan 20 bin oldu..buna çok sevindim...sürekli içimde bir ukte idi...akşama doğru alışlarımı geciktirseydim rahatlıkla 5,93-94 lerden alabilirdim...daha doğrusu pasife alış yazsaydım bana istediklerimi daha ucuzdan vereceklerdi..ama biraz da destek olsun diye aktiften ve de agresif aldım...ben alırken fiyat 5,94 idi...ta 5,97 lere kadar taşıdım...sonradan da destek gelmeyince bir miktar geriledi...
    dün böyle bir yorumda bulunmuştuk...endekste hafif realizasyon var...çıkan para diğer hisselere dağılacaktır..datagate şu anda artıdadır bakalım gün sonunda nasıl bir kapanış yapacak ?? kront hissesi bu gün agresif çıkmış....onun havası ile diğer sektör hisseleri de güçlenebilir...kardeşimiz indeks ile birlikte güzel bir çıkış yapabilirsek ??? çok şık olacak..

5. hadi datagate yarın özgürlüğüne kavuşuyorsun....daha buralarda ne kadar hapis kalacaksın (6,00-6,22) ...

6. işlem hacmimiz çok düşük...bu tür günleri seviyorum...

7. derken hareketlenmeler başladı... (6,09)

Sayfa 206/347 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •