Sayfa 206/1081 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    7.70 stoplu biraz hektas aldim.

7.88 zirvesi gecilirse yeni karel olur.
     Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Kozal burdan doner yukari.

En kotu 200 gunluk ortalama olan 30.80 lere falan gelir.

Oda burdan orta vadeli alinir.
    Teşekkür ederim sacro hocam, bu topik iyiymiş, kasıntı adam yok burada. Twitter berbat, endeks düşer her yerde elektrik kesilir, internet gider, endeks sahlandı mı hemen eski grafikleri öne sürerler BEN DEMİŞTİM derler. Burada sacro iyi niyetli bir abi gibi, diğer arkadaş larda seviyeli. Allah hepinizden razı olsun

Sacro hocam, baktim bir kac hissede olumlu yaklasiminiz var.Buda Bist'te yeni trend ( kv) basladigini teyid eder nitelikte
    2023 sonu Bist 8000?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Bist Haftalik USD bazli soyle biseyler karaladim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    Bilgi Formu doldurmadan isteyen patron istediği kadar hisse satışı yapabilecek. Kamuoyu ve yatırımcılar işlem bittikten sonra öğrenecek…
    BORSAGUNDEM.COM

http://www.borsagundem.com/haber/pat...acildi/1277729

Borçlu ve takası az olan patron hisselerinde artık azamı dikkatlı olmakta yarar var../ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    ______YUNSA SEANSLIK______

Emeğine ve klavyene sağlık Deniz hocam

Yazdıklarım sadece benim fikrim ve temennimdir.Asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım sadece benim fikrim ve temennimdir.Asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir

Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Sacro hocam, baktim bir kac hissede olumlu yaklasiminiz var.Buda Bist'te yeni trend ( kv) basladigini teyid eder nitelikte

Aynen dostum.

Ne olursa olsun. Orta vadeli kagit hep cikiyor. Ben bunlara odaklanmayi tercih ediyorum.

Bak.mesela polho 7.60 lardan almistim. Endeks dusecek ayagina sattim kagit 12 lira munferit gitti.

Yani her daim orta vadeli senet var biliyosun.

Alıntı Originally Posted by dembele Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim sacro hocam, bu topik iyiymiş, kasıntı adam yok burada. Twitter berbat, endeks düşer her yerde elektrik kesilir, internet gider, endeks sahlandı mı hemen eski grafikleri öne sürerler BEN DEMİŞTİM derler. Burada sacro iyi niyetli bir abi gibi, diğer arkadaş larda seviyeli. Allah hepinizden razı olsun
    Eyvallah dostum tesekkur ederim.

Allah gonlune gore versin.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bu tuprasa yarin gozu kapali girilir.

Hic senet bakmaniza gerek yok.

Strese gerek yok.

180 190 a gider bu tupras.

Alcan ekrani kapican.

Selamlar üstadım, TUPRS-ENDEKS Kompozit grafiğe çok bakıyorum ben, 108 den almak için çok bekleyip almadım ama olanlar için, haftalık macd, rsi tepe ve dipleri aynı görünüyor, trend başlarsa bu grafikte sizin hedefe benzer görünüyor, ortam izin verdiği sürece...

YTD.

8. Yünsa yurtdışında büyüyecek https://www.sabah.com.tr/yazarlar/ka...ce=twitter.com

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 206/1081 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •