Originally Posted by
KAFASINAGÖREYAZAN
Sayın Maslak 1 bilgilendirmeler için teşekkür ederiz bu yıl cirosunun 1/4 kadar yatırım yapan bir şirketin hiç bir yatırımı kapta yayınlamamış olması gerçekten izah edilebilecek bir durum değildir. Cimer vasıtası ile şirket yöneticileri için spk ya başvuruda bulundum sonuç yok kaç defa aradım mail attım sonuç yok hatta öyle ki artık Gülseren hanım sesimizden daha isim söylemeden tanıyor oldu bizi. Daha öncede söylemiştim ülkemizde artık hisse yatırımın tabana bu kadar yayıldığı bir dönemde borsa kanalı ile marka tanınırlığına ve reklamını bedava yapabilecekken bırakın reklamı markaya karşı düşman olan insanlar yaratıyorlar durduk yerde. telefonla arayın mail atın cimere başvura da bulunun halkın tüketicinin gücünün üstünde bir güç yoktur bir noktada dirençleri kırılacak yada bir amaçtan dolayı bu açıklamaları yapmıyorlar ise her ne amaçlıyorlar ise amaçladıkları şeyi daha erken nihayete erdirip açıklamaları bir noktada yapmaya başlayacaklardır biz gerektiği kadar bütün kurumlarda talepkar olur isek bir noktada dirençlerini kırarız arayın mail atın cimere başvurun.
Yer İmleri