Originally Posted by
value investor
50 tl yi gördük çok þükür. Spekülatöre gerek yok , aracý kurum analizine gerek yok ,kap bildirimine gerek yok , çok hýzlý yükseliþe gerek yok , sindire sindire gidecek. Ben þundan eminim ki su akar yolunu bulur .. Þunu da biliyorum ki herkes deva yatýrýmcýsý olamaz , bu hisseye sahip olanýn çelik gibi sinirleri olmalý , sabýrlý olmalý , inatçý olmalý, iyi bir temel analizci olmalý . Þirketin finansallarý ortada , gelecekteki üreteceði nakit akýmý ortada iken , hiçbir güç uzun süre bu finansallarla , bu çarpanlarla bu þirketi bu piyasa deðerlerinde tutamaz . Artýk mýzrak çuvala sýðmýyor.
Beni korkutan tek þey , saðlýksýz ve kontrollü bir piyasa seçime kadar götürmek istedikleri , belli baþlý hisselerde endeksi yukarýya çýkarma gayreti , sasa,hektaþ ,kontrolmatik , gesan, smartg mahþerin beþlisi , abuk sabuk fiyatlamalar , bu oyun sona erdiðinde sermaye piyasalarýna küsecek yatýrýmcýlarý toparlamak zor olacak. Bu oyun nerede bitecek göreceðiz. Bu oyun bittiðinde bizde burada en az hasar ile kalmayý umut ediyorum . Biz kumarbaz deðiliz , yatýrýmcýyýz . Ama þu an sermaye piyasalarý Las Vegasa döndü maalesef.
Sevgilerimle.
Yer Ýmleri