Sayfa 207/790 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. peki bir soru daha geliyor..İstusun gunluk pastalarında citi yok denecek kadar az..Bu malı nerden topluyor...buna yorum yapabilecek bir arkadaş var mı? Ya da duzenli alım yaptıda ben mi kacırdım...

2.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    peki kerrake kızılatın dediği gibi bir durum var mı gecmiş kayıtları gorebiliyorsan bakar mısın... Ünlünün hisse miktarı virmanlar nedeni ile dusuyor mu? Bunu yorumlayabiliyormusun o tablolardan...
    örnek 31,10 2017 de ünlü günlükte 152,500 lot alıcı hiç hesabına girmeden veya başkası adına alım bile olmadan direk karşısına da sattırmış. Gedikte olabilir. virman çalıştırıyor. Sadece hacim e dayalı boş hareketler. EKİM AYINDA ÜNLÜ HEP BOŞ İŞLEMLER YAPMIŞ.

3.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    peki bir soru daha geliyor..İstusun gunluk pastalarında citi yok denecek kadar az..Bu malı nerden topluyor...buna yorum yapabilecek bir arkadaş var mı? Ya da duzenli alım yaptıda ben mi kacırdım...
    Perşembe pastası varsa ben söyleyeyim nereden aldığını. Cıtı tüm kâğıtlarda virman yoluyla edinir malı. Cıtı doğrudan mal alamaz, onun adına birileri alır, T+2'de Cıtı'ye aktarırlar.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILAT Yazıyı Oku
    örnek 31,10 2017 de ünlü günlükte 152,500 lot alıcı hiç hesabına girmeden veya başkası adına alım bile olmadan direk karşısına da sattırmış. Gedikte olabilir. virman çalıştırıyor. Sadece hacim e dayalı boş hareketler. EKİM AYINDA ÜNLÜ HEP BOŞ İŞLEMLER YAPMIŞ.
    Bu, mümkün. Günlük izleyemediğim için bilemiyorum. Ünlü herhangi biri adına mal alıp virman edebilir. Belki Cıtı'ye de almıştır. Pastada Ünlü'nün mal aldığını görürseniz alınan bu mal 2 gün sonra Ünlü'de bir artış oluşturmamışsa virman yapılmış demektir.

5. herkese tesekkurler paylasımlar için...iyi geceler...

6.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Perşembe pastası varsa ben söyleyeyim nereden aldığını. Cıtı tüm kâğıtlarda virman yoluyla edinir malı. Cıtı doğrudan mal alamaz, onun adına birileri alır, T+2'de Cıtı'ye aktarırlar.
    Persembe paatası

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Bu gün anadolu 45 bin lot sattı 8 tl fiyatla son 10 dakikaya sıkıştırdı. Takasında 65 bin lot civarı var.
    Buda virmansa ayın 8 inde belli olur. O zaman artık bu hissede dururmuyum kararım ondan sonra belli olacak.

8.  Alıntı Originally Posted by zaphyros Yazıyı Oku
    Persembe paatası

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yanlış hesap Bağdat'tan döndü Özür diliyorum Perşembe takası diye Perşembe günü itibariyle aylık takası vermişim. Zaphyros'un pastaya bakınca anladım. Cıtı'nın aylık alışı o rakam. Bizim Sünepe o hacmi nasıl yapsın ki zaten!

Günlüğe bakarak Cıtı'ye kimin mal aldığını tespit etmeye çalışacağım.

Sayfa 207/790 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •