Gerçekten bu brüt olayı çok etkileyecek aracı kurumları anlaşılan umarım değiştirilir bu saçmalık
100 milyon sermaye ve piyasa değeri 500 milyonu geçerse brütten çıkıyor info diye biliyorum bedelliden sonra olabilir bu
Saçma sapan pazar değişiklikleri ile hacimleri bitirdiler maalesef.
14:05 itibariyle hacimler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Az önce borsa İstanbul’un iletişim bölümüne alt pazarda uygulanan daimi brüt takas uygulamasının kaldırılması gerektiğini ifade eden bir şikayet formu gönderdim. Siz de bi 5 dakikanızı ayırıp bu minvalde şikayetinizi dile getirirseniz bu konuda bir sonuç alabilme şansımız artar.
https://www.borsaistanbul.com/tr/sayfa/3/iletisim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Hocam bende acizane talebimizi ileten bir yazı yazdim ama bizim yazmamiz ne kadar etkili olur bilemiyorum. Bunu asıl yapması gereken aracı kurumlardır bence.
Brut takasın amacı hisselerde volatiliteyi azaltıp daha dengeli fiyat hareketlerini saglamaktir ama benim takip ettiğim kadarıyla brüt takasa giren hisse bırakın dengelenmeyi daha sert hareketkere maruz kaliyor.
Iste bu durumu aracı kurumların bir araştırma haline getirip ilgili borsa yönetimine iletmeleri gerekiyor. Yani bu brüt takas simdiye kadar kaç hissede uygulanmış ve bu uygulama neticesinde volatilite ne kadar azalmış veya azalmış mı yoksa artmış mı.
Eminim bu araştırmanın sonucu brüt takasın istenilen amaca hizmet etmediği sonucunu ortaya cikaracaktir.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın monaroza bu brüt takas uygulaması ınfo hissesi ve bistin belirlediği kriterler doğrultusunda alt katagoride olan hisseler için uygulanıyor.
Bu info müşterilerinin işlem yapmasını kısıtlamaz yani hacim yönünden olumsuzluk oluşturmaz..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri