Sayfa 208/931 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. Kalvin,
    Boş ver bunları. Onlar da biliyor paylaştığın şeyleri, kime neyi ispat etmek amacındasın?

Onlar diyor ki "İşyat alırım kafam rahat olur. Alacağım temettü belli, hissenin gideceği yer belli. Kriz çıktı, Rus uçağı düştü, borsa düştü kaygım yok benim."

O yüzden İşyat alıyorlar. Emekliler Lokali gibi yani bir çeşit. Herkes parasını Kront, Uluse, Eregl, Krdmd, Asels, Hekts, Tuprs vs ye yatırma cesaretinde olmayabilir. Olmak da değil zaten kimse. O yazdığın hisselerden emin ol zaten zamanında almışlardır muhtemelen de satmışlardır. Satmayıp bekleyen de vardır hatta.

Ne demelerini bekliyosun ki yani "Aaaa vallahi Kalvin haklıymış, boşuna İşyat almışız. Hemen satıp Eregli'ye çevireyim portföyü" demelerini mi?

2. ALMAYI BECERİPTE SATMAYI BECEREMEYENLER KULÜBÜ
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

3.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku

Kalvin,
    Boş ver bunları. Onlar da biliyor paylaştığın şeyleri, kime neyi ispat etmek amacındasın?

Onlar diyor ki "İşyat alırım kafam rahat olur. Alacağım temettü belli, hissenin gideceği yer belli. Kriz çıktı, Rus uçağı düştü, borsa düştü kaygım yok benim."

O yüzden İşyat alıyorlar. Emekliler Lokali gibi yani bir çeşit. Herkes parasını Kront, Uluse, Eregl, Krdmd, Asels, Hekts, Tuprs vs ye yatırma cesaretinde olmayabilir. Olmak da değil zaten kimse. O yazdığın hisselerden emin ol zaten zamanında almışlardır muhtemelen de satmışlardır. Satmayıp bekleyen de vardır hatta.

Ne demelerini bekliyosun ki yani "Aaaa vallahi Kalvin haklıymış, boşuna İşyat almışız. Hemen satıp Eregli'ye çevireyim portföyü" demelerini mi?
    yok bişey demelerini beklemiyorum da seninde arka sayfalarda yazdığın gibi bazı arkadaşlar işyatı ele avuca sığdıramıyorlar çok fazla anlam yüklemiş kişiler var yada bilerek böyle davranıyorlar ,onlarında amacı belli aslında onlarda biliyorlar gerçeği, ama gerçekten bilmeyen ve iyi niyetiyle olanlarda var en azından o iyiniyetli insanlar bilsin yeter.

4. bu hafta şubata gireceğiz yeni ay yeni grafik teknikçiler iyi bilir

5. Ortalama 240 milyon tl. profesyonel ellerde değerlendirilmesine karşın gelen kar 25 milyon. Enflasyon oranının bile altında. Bu parayı mevduata koysalar daha fazla kazanırlardı. Hemde bu kadar çalışana gerek kalmazdı. Yanlış mı düşünüyorum!!!

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Kral 35 Yazıyı Oku
    Ortalama 240 milyon tl. profesyonel ellerde değerlendirilmesine karşın gelen kar 25 milyon. Enflasyon oranının bile altında. Bu parayı mevduata koysalar daha fazla kazanırlardı. Hemde bu kadar çalışana gerek kalmazdı. Yanlış mı düşünüyorum!!!

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Valla biz de bir kısım küçük yatırımcı olarak onu anlamaya çalışıyoruz. Evirdik, çevirdik, bu hissede bizim göremediğimiz, anlamadığımız ama bazılarının öve öve bitiremediği ne var diye, henüz bulamadık, araştırmalarımız devam ediyor. Bulursak yazarız. Al İşyat, yan gel yat deniyor, inceleyelim bakalım.

Şakayı bir yana bırakırsak, kazandığı parayı temettü veriyor, verdiği temettülerle yeniden hisse alırsan gelecek yıla daha çok lotla girdiğin için daha çok temettü alıyorsun. Böylece şirket yıllık %10 kazansa bile, temettü parasıyla yeniden hisse alan yatırımcı bileşik faiz olayından dolayı yıllık %10 değil de yeniden hisse alım fiyatına göre %12-14 falan kazanıyor. Yıllar geçtikçe bu %2-3 lük küçük farklar büyük rakamlara ulaşıyor.

Örneğin 8 yılda parayı mevduata koysan %120 kazanacakken alınan temettülerle yeniden İşyat alırsan atıyorum %220 kazanıyorsun.

7. Kah:kah:kah

Bide ben çamur atayım şu kağıda yaa..belki yapışır.

Yaw piyasada bir sürü kağıtlar havada uçuşurken...

bula bula bu tuvalet kağıdını mı buldunuz alacak.

Arka sayfalarda yazmıştım sudan ucuz diye.
    Su bile 1,5 TL olmuş yaa.

kah:kah

Ucuz etin yahnisi tat vermiyor değilmi.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. ikili dipmi gördüm ne

Sayfa 208/931 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •