Sayfa 208/872 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Bi bok olmayacağını biliyordum bu tavuk firmasından bana göre çok pahalı bu seviyeler

2. Hay allah kahretsin ben alırım yerin dibine girer,takip ederim rekor kırar. Edeyim böyle borsanın içine.. neyse bekliyorum elbet artacak yine..

3.  Alıntı Originally Posted by pentagr Yazıyı Oku
    Hay allah kahretsin ben alırım yerin dibine girer,takip ederim rekor kırar. Edeyim böyle borsanın içine.. neyse bekliyorum elbet artacak yine..
    Aynen haklısın ben satınca uç alınca düş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

4.  Alıntı Originally Posted by yasyas1907 Yazıyı Oku
    Daha fazla düşeceğini sanmıyorum buradan almayan sanki bana 24 den alacakmış gibi geliyor
     Alıntı Originally Posted by yasyas1907 Yazıyı Oku
    Bi bok olmayacağını biliyordum bu tavuk firmasından bana göre çok pahalı bu seviyeler
    Tutarsızlık?

5.  Alıntı Originally Posted by wurddf Yazıyı Oku
    Tutarsızlık?
    Evet haklısın dünkü alımlar bana tavan olacak gibi geliyordu ama yanılmışım dün için belki olurdu tavan ama bizim şansımıza endeks yerle bir oldu bugünde tam tersi oldu banvit e

6. Piyasayi bilançosu yönlendiriyor olsa pehey pehey pehey.

Ama ben dün alıp bugün kâr etmeyi bekleyenleri anlamıyorum. Bu kadar kisa süreli sonuç bekliyorsanız iddia oynayın o sizi keser. Şirketler 3 ayda bir bilanço aciklar. borsada kisa vade 3 aydır.

7.  Alıntı Originally Posted by yasyas1907 Yazıyı Oku
    Evet haklısın dünkü alımlar bana tavan olacak gibi geliyordu ama yanılmışım dün için belki olurdu tavan ama bizim şansımıza endeks yerle bir oldu bugünde tam tersi oldu banvit e
    Endeksin 5'ten sonra yükselmesi bana manidar geldi biraz, ezber bozuyorlar.

Banvt için ise bekle, bilanço döneminde illaki çıkacaktır 30 üstüne, stabil bir hareket yok sıkıntı biraz orada.

8.  Alıntı Originally Posted by wurddf Yazıyı Oku
    Endeksin 5'ten sonra yükselmesi bana manidar geldi biraz, ezber bozuyorlar.

Banvt için ise bekle, bilanço döneminde illaki çıkacaktır 30 üstüne, stabil bir hareket yok sıkıntı biraz orada.
    arkadaşlar bu güne kadar zarap mahkemesi ve içinde geçen isimler yani kötü haber satın alınıyordu...mahkeme son gelen haber ile başlamış görünüyor...buda demek oluyor ki kötü beklenti gerçekleşti...gerçekleşince de olay bitti...tahminlerime göre endeks bundan sonra artıya gelebilir...benim kişisel düşüncem budur ki bunu topiklerin birinde son bir kaç günde de ifade etmiştim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 208/872 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •