valla burası herkesin fikrini paylaşabileceği bir yerdir..topik olarak bilgi paylaşan herkese minnettarız...bizden çok çok iyi temel analizciler muhakak vardır...yalnız ne yazık ki herkes de paylaşmayı sevmiyor...kimisi ky ya bir şey göstersem hisseme ky doluşacak ve hissede gitmeyecek düşüncesindedir...
ben ise tersini savunuyorum ve tersini da yapmayı seviyorum...bence paylaştıkça kazanç artıyor...birlikte yemenin keyfi bir başkadır benim için...o yüzden de ister şu anda elimde olan hisseye isterse de geçmişte elimde bulunmuş hisselerin topiğine bilgi ve düşüncelerimi paylaşmaktan çekinmem...
polemikleri ise genelde yukarıdan satmış ve aşağıdan alma niyetinde olanlar yapar...yok şuraya yok olmadı daha da aşağıya düşecek diyerek ky yı ürkütüp moralini bozmaya çalışmaktadırlar...ben onları hep kötü niyetli olarak gördüm..şükürler olsun ki bu güne kadar bu tür bir çabanın içinde olmadım...elimde olsa da olmazsa da fikrim değişmez...bunu bu topikte zaten fazlası ile ispatladım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri