Sayfa 209/656 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. bu arada king ve ismail bey bu hissenin temellerini iyi biliyorlar king dili biraz daha sivridir ama gerçekler acıdır ve cajiller sadece duymak istediği şeyleri istedikleri için farklı söylemler karşısında bazen gereksiz polemik ve saçmalıklar yapıyorlar ikisinede başarılar ikisininde yazılarını okumak zevkli kendi açımdan yatırımda duygulara yer verilmez bunu asla unutmayın
    ytd deli saçmasıdır

2. valla burası herkesin fikrini paylaşabileceği bir yerdir..topik olarak bilgi paylaşan herkese minnettarız...bizden çok çok iyi temel analizciler muhakak vardır...yalnız ne yazık ki herkes de paylaşmayı sevmiyor...kimisi ky ya bir şey göstersem hisseme ky doluşacak ve hissede gitmeyecek düşüncesindedir...

ben ise tersini savunuyorum ve tersini da yapmayı seviyorum...bence paylaştıkça kazanç artıyor...birlikte yemenin keyfi bir başkadır benim için...o yüzden de ister şu anda elimde olan hisseye isterse de geçmişte elimde bulunmuş hisselerin topiğine bilgi ve düşüncelerimi paylaşmaktan çekinmem...

polemikleri ise genelde yukarıdan satmış ve aşağıdan alma niyetinde olanlar yapar...yok şuraya yok olmadı daha da aşağıya düşecek diyerek ky yı ürkütüp moralini bozmaya çalışmaktadırlar...ben onları hep kötü niyetli olarak gördüm..şükürler olsun ki bu güne kadar bu tür bir çabanın içinde olmadım...elimde olsa da olmazsa da fikrim değişmez...bunu bu topikte zaten fazlası ile ispatladım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. hay allahım yaaa hala komedi gibi adam savunma yapıyor 7 lerdeyken millete çift rakam olacak hergün aynı şeyleri yazdım şöyle olacak böyle olacak diye eee bugün alan yüzde 35 dah fazla lot alıyor 2 gün öncede 5.90 dayken birdaha oralar görünmez burası dip batan malın gemileri ee hisse 4.85 gördü ve 5 altını söylediğim gibi görmüş oldu hadi 4,85 alamadın 5,20 veriyorlardı burda alan bile yüzde 14 daha fazla hisse alabiliyor kibarlık bizde kalsın diye yazmıyoruz hala gelmiş arkadaş niyet okuyuculuğu yapıyor yok üstten satanlar alttan almak için öyle yapıyorda böyle yapıyorda yazdığı şeyler aynı şeylerin tekrarı girdiği hisselerin hepsinde aynı tarz hareketler neyse hala alıntı yapılarak yazılıyor özelden ve genelden konuşmak istemeyen arkadaş burda yazma ve insanlar aramızdaki meseleleri bilmek zorunda değil gelen gidene kaçlotun var kaç lot sattın kaç lot aldın diye sormanın mantığıda belli ama neyse diyorum ve konuyu uzatmadan kapıyorum
    ytd deli saçmasıdır

4. ben bu kadar düşeceğini düşünmedim ama oldu..ama benim için sıkıntı yoktur ...hisseye güveniyorum...sen de çift rakam olacak demedin mi ?? .... bu hissenin hakkı oraları değil mi ?? orasıysa piyasa istediği değeri versin...biz değerini biliyoruz...benim açımdan sıkıntı yok ederini buluncaya kadar sabır ile tutmasını bilebilirim..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. madem çok düşeceğini biliyordun neden elindeki 15 bin lotu satmadın...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    madem çok düşeceğini biliyordun neden elindeki 15 bin lotu satmadın...
    bilemezssin çünkü sen ne temel olarak nede teknik olarak derinlemesine birşey bilen biri değilsin sadece yüzeysel olarak copy paste cisin evet ben bu hissenin çift rakamlarını göreceğini hala düşünüyorum ama bu yüzde yüz demek imkansızdır 3,27 ile 2.76 maliyetlendim 5,9* 6,9* arasıda kismi real,ize oldum niye kendimi garanti altına almak ve maliyetime düşürmek için ve maliyetim ne biliyormusun sıfır bile değil anladınmı yani şirket batsada kaybım yok eee senin savunman daha komik bu kadar düşeceğini tahmin etmedim ee ne oldu sana inanaların kaybını bu karşılarmı 7 lerdeyken verdiğin gaz sonucu alanların zararı geçtimi o yüzden sen ve senin gibilere diyorumki yazarken 10 defa düşünün ve sonra yazın ama gelde anlat hala adam eee sen niye satmadın 15 bin lotu diyor aklım sıra yatırımcı yaaa )))) ytırım ya hep ya hiç diye yapıyor
    ytd deli saçmasıdır

7. ben ne diyeyim sana akrep ?? madem 7,52 lerden beridir düşeceğini biliyordun yukarıdan tamamını satacaktın ve şimdi 5,30 dan yerine koyacaktın..senin durdo hisselerinde maliyetin sıfır ise benim de tüm sermayemde maliyetim sıfırdır...çünkü geçmiş zararlarımın tümünü çıkardım...hatta fazlası ile de ihtiyaçlarımı karşıladım...bu kalanı da isterse sıfırlansın umurumda değil...

bana inananlar biraz sabır ile fazlası ile kazanacaklar sen onu hiç merak etme...benim aldığım duaları ile senin aldığın beduaları bir tartıya koy bakayım ...kimin ağır geliyor ??

8. düşeceğini bilmek değil düşebilme ihtimaline karşı kendini garanti altına almak diyoruz ve bu yüzden 7,52 satmamışım 5,9*ve 6,9* satış yapmışım ve bu benim alanımı genişletiyor neyse bildiğini az kaldı zaten 3. sermayeyide sıfırlarsın bu kafaylada bari milletin parasını hiçleme ve hala uluun da 3,20 lerden aldırdığın adamlardan helallik iste 7,20 lerden durdoyu aldırdığın adamlardan helallik iste herşey bu dünya için değildir çok çalış çok oku yoksa git ailenle ilgilen yazık sanada boşuna paranı burda yoketme
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 209/656 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •