Sayfa 209/844 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1. Adam oynuyor ben alti üstü 15-20 tane alacaktım

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    157.90 dan alırım bende ama 158 çok pahalı
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. Ahanda alim yazmayi bıraktım belki aşağı gelir demedi demeyin düşmesin diye yalvarirsiniz alış gir alabao diye 😀 bakalım keramet bendemiymis yoksa yükseleceği mi var mış

4. Olimpik forum, 2018 yılı genel kurul toplantısından sonra yk üyelerinden biriyle 5 dk konuşma fırsatı buldum. Darbe girişiminden önce yabancılarla görüşüp anlaşmak üzere olduklarını fakat darbe girişiminden dolayı yabancıların satın almadan vazgeçtiğini ,görüşmelerin sonuçsuz kaldığını söylemişti.Adamlar uğraşıyor görünüyor anladığım kadarıyla. Zira bi anlaşma olmazsa yani satma vs 160 milyon tl banka borcu nasıl ödenecek bilmiyorum. Yıllık kabaca 35-40 milyon tl faiz ödüyorlar.Bu faizler böyle giderse kar ZOR.şirketin Kazandığı komple faize gidiyor.Aslında kafası çalışan yöneticiler olsa ( yok görünüyor) önce bire 100 bedelsiz yaparlar bedelsizden 6 ay 1 sene sonra da yüzde 200 bedelli yaparak bu faiz yükünden kurtulabilirler.Bunu niye yapmıyorlar faiz ödemekten zevk mi alıyorlar anlamadım.Bunu yaparlarsa hisse uçar gider , piyasa değeri yükselir ,şirkete yeni yatırımcılar gelir hisse can bulur.Bu sene genel kurulda bunu dile getirecem inşallah.

Alıntı Originally Posted by hisse terbiyecisi Yazıyı Oku
    Olimpik forum, 2018 yılı genel kurul toplantısından sonra yk üyelerinden biriyle 5 dk konuşma fırsatı buldum. Darbe girişiminden önce yabancılarla görüşüp anlaşmak üzere olduklarını fakat darbe girişiminden dolayı yabancıların satın almadan vazgeçtiğini ,görüşmelerin sonuçsuz kaldığını söylemişti.Adamlar uğraşıyor görünüyor anladığım kadarıyla. Zira bi anlaşma olmazsa yani satma vs 160 milyon tl banka borcu nasıl ödenecek bilmiyorum. Yıllık kabaca 35-40 milyon tl faiz ödüyorlar.Bu faizler böyle giderse kar ZOR.şirketin Kazandığı komple faize gidiyor.Aslında kafası çalışan yöneticiler olsa ( yok görünüyor) önce bire 100 bedelsiz yaparlar bedelsizden 6 ay 1 sene sonra da yüzde 200 bedelli yaparak bu faiz yükünden kurtulabilirler.Bunu niye yapmıyorlar faiz ödemekten zevk mi alıyorlar anlamadım.Bunu yaparlarsa hisse uçar gider , piyasa değeri yükselir ,şirkete yeni yatırımcılar gelir hisse can bulur.Bu sene genel kurulda bunu dile getirecem inşallah.
    Belki genel kurulda dile getirmenize gerek kalmadan hemen şirketi arayıp gerekli kişilere iletseniz daha iyi olmaz mı? Her halükarda genel kurulda dile getirirsiniz zaten!

6.  Alıntı Originally Posted by hisse terbiyecisi Yazıyı Oku
    Olimpik forum, 2018 yılı genel kurul toplantısından sonra yk üyelerinden biriyle 5 dk konuşma fırsatı buldum. Darbe girişiminden önce yabancılarla görüşüp anlaşmak üzere olduklarını fakat darbe girişiminden dolayı yabancıların satın almadan vazgeçtiğini ,görüşmelerin sonuçsuz kaldığını söylemişti.Adamlar uğraşıyor görünüyor anladığım kadarıyla. Zira bi anlaşma olmazsa yani satma vs 160 milyon tl banka borcu nasıl ödenecek bilmiyorum. Yıllık kabaca 35-40 milyon tl faiz ödüyorlar.Bu faizler böyle giderse kar ZOR.şirketin Kazandığı komple faize gidiyor.Aslında kafası çalışan yöneticiler olsa ( yok görünüyor) önce bire 100 bedelsiz yaparlar bedelsizden 6 ay 1 sene sonra da yüzde 200 bedelli yaparak bu faiz yükünden kurtulabilirler.Bunu niye yapmıyorlar faiz ödemekten zevk mi alıyorlar anlamadım.Bunu yaparlarsa hisse uçar gider , piyasa değeri yükselir ,şirkete yeni yatırımcılar gelir hisse can bulur.Bu sene genel kurulda bunu dile getirecem inşallah.
    O kadar bedelsiz verecek kardan ayrılmış para yokki verebilecegi bedelsiz en fazla 1 e 10 verebilir

7. 1 e 10 bedelsiz verir 1 e 10 bedelli yapar o zaman sermaye once 7 milyon sonra 1 e 10 la 70 milyon sermayeye ulaşır

8. Sayın çok şirketi arayıp söyledim yönetime ileteceklerini söylüyorlar. hep .2. si sayın alabao bilanço okumayı bilmiyorsun anlaşılan.sermaye düzeltmesi farkları 23,928.000 tl geçmiş yıl karları 39,000,000 tl kardan ayrılmış yedekler toplamı 6,800,000 tl maddi duran varlık yeniden değerlene fonları 64,000,000 tl sadece bu dört kalemden bile bire 134 bedelsiz verebilir. Şirketin özsermayesi 156,000,000 tl.Bu arada alabao borsada bire 10 bedelliye katılan kaç kişi gördün bi anlatsana ne olur.Ama bire 1 veya iki bedelliye katılım bire 10 bedelliden 10 kat daha fazla olur.

Sayfa 209/844 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •