Sayfa 209/1005 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Viop L

1. 52.ci sayfada bazı paylaşımlar yapmışız.. acabam diyorum.bu seçimi bay cemal kazanırsa. bademgil dayılar varlık fonunda dururmu,kanımca 4 aydır ortaya malı yedirdi. padişahım dermi beni yendin .yada bay bay mı der. şahsen derse ha bire saraylar yapıyam daha kullanacaklarım var. namkörsünüz hergün müjde veriyom bu ay doğalgaz bedeve ben bedeve verdiğimin katmerli parasını almadan gitmem der gibi durum olursa ne olur hazır dış minnaklar da yok. bizde almasak nede olsa 4 milyonu geçen yatırımcı gardaşlar var.hazır yazda yakın ulkeye dolar akıcak dolar da almıyın yükselmezi de empoze etmek mümkünken akçay ın dediği gibi ecnebi parasıyla uyumak yaz sonunda gelmek en hayırlısı

2. bu arada yarınki kapanış 4810 altı olursa .indirimli bedeveden satışlar, kampanyalı satışlarda var sırada. şahsen ben göreceğimizi düşünüyorum. ayrıca assolistler sonradan sahneye çıkar .kur korumadan mütevellit merkez pıyasayı ne kadar tutacak.messi nin ülkesinde de aynı durum nerdeyse serbest te 2 katı işlem görüyor. dikkate almak lazım. hani gözden kaçıranlar vardır hatırlatayım.

3. salıda verirlerse. üzgünüm tepki mepki kaldır ver olacak gibi durum var. erkekliğin kaçta kaçı kaçmaktır.hırs bitirir.1 yılda kazanılan paralar, subat ayı yani depremle beraber hırs yapanı eksiye bile geçirmiştir. testere sert oluyor.birde şu arzlar fena eski yıllarda halka arzlar sonra satışlar olur ve pıyasa bi sure düşerdi.bunu da hatırlatayım.her gün al sat bu dönemde bitirir.bazen aylarca kenarda kalmak ta kazançtır.önümüz yaz ,bilançolar iyi gözükmüyor. sanki 3700 ler yaz döneminde görülecek oralarda dip oluşumu var gibi bi durum var.tabi olurmu bilmem ben oyunumu o şekil aldım. öncelik seçim sonucunu görmek daha sağlıklı olur düşüncesindeyim. beni bağlar düşüncelerim.

4.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Vakıf Gyo , Kiler Gyo , Ege Seramik , Carrefour Sa bilançolar facia kötü gelmeye devam ediyo , bu borsa nasıl 500 binlerde durmuş hayret ediyo insan, tüylerim diken diken oldu...
    Geçmişe yönelik yazıları okudumda bu yazdığınız şirketlerin hiç birinin endekste ağırlığı bile yok. Bilançosu iyi gelse ne olur kötü gelse ne olur. Endekste ağırlı olan şirketlerden hepsinde olmasada nerdeyse yarısının bilançosu beklenilen dahilinde yada beklenilenden iyi geldi ve gelmeye devam edecek.

Short yada longu sizler kadar iyi bilmem ama bildiğim birşey varsa borsada psikolojiniz sağlam olmalı. Ağ babaları bir anda tüm senaryoyu tersine çevirirler. Boşverin şu anda özellikle bist 30 temeli sağlam hisselerin çoğu bedava. Alın bekleyin kaybetmezsiniz. Yarın bir gün bu fiyatlar hayal olur. Elekleme bittiği zaman trene binemeyen arkasından el sallayarak yetinir.
    Emin ol para her kapıyı açar...

5. Önceden düşüşlerde Bosporus gelirdi ateşi harlardı o gelince direk long açardım tam ters indikatördü. Neredesin Bosporus şöyle bi 2500 hedefi versen de gönül rahatlığıyla longlasak

6. şunu da eklemeden yatmayayım.hiç bir bakanın istifa etmeden ,vekil çalışmaları nonstop devam ediyor. heleki muhalefetin kazanmasına darbe söylemleri bile, bist ten uzak durmak için bile sebeb. bakın burası çok önemli.

7. Dayıcım yarın tatil.. şu bültenlerinizin tarih/saatini doğru ayarlayın..

Ps.. Foruma/kamuya düşen analizin takipcisi/uygulayıcısı çok olursa çalışmaz..
    Sen fiyatı aşağıdan navige ediyorsun, py yukarıdan..
    Memento mori

Depremden sonra TVF ve BES kararlarının asıl sebebinin birilerinin çıkışı için likidite sağlamak olduğunu,
    borsanın serbest piyasadan kopmuş ve manipülasyona yenik düşmüş bir mecra haline geldiğinin, dün itibarıyla teyidini aldık..

Haziran vade 558 gibi kapaması
    Nisan vade ile fark %10 olması
    Hesapları bozar..

Sayfa 209/1005 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •