hangi kanal veriyor....
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
55-53 öndeyiz kilitlendi,kilide açan kazanacak gibi.
abowwww
ne smaçtı
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
kaliniç 3 lük attı 69-55 fark 12 sayı son 2.30
pana mağlubiyeti kabul etti 15 sayı fark var son 52 sn.
İlk yarıyı izledim fark yedik, totem yapacağım diye 2. Yarıyı hiç izlemedim.. ve kazanmak üzereyiz.. bir gün kalpten gideceğim Fenerbahçe yüzünden.. maçı kaydettim bitsin izleyeceğim hemen.. Fenerbahçem tebrikler , final foura nekadar yakıştığınızi bir kez daha gösterdiniz !
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Söz konusu Fenerbahçe ise söz konusu cubukluysa ümit hiç bitmez !
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri