Sayfa 21/298 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 161 - 168 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1.  Alıntı Originally Posted by karabek Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar. Borsada tecrübem yok. Bu yüzden Usta borsacılardan biraz yardım isteyeceğim. Aşağıda linkini verdiğim sanel hızlı kademe analizini işbank mobil borsadan yükledim. Sayın baldayı'nın 18. Sayfadaki pastasındaki net alıcılar ile bu pastadakiler cok farklı. Benim yüklediğimde Garanti ilk sıradaki alıcı diğerinde satıcı. Tüm veriler farklı bunun sebebini açıklayabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
    http://hizliresim.com/ALgoBz

sayın karabek orda garanti alıcı degıl .zaten satan kısmına bakar isenız o kadar satıcının olmadgını görürsünüz..o gün patronların malı garanti yatrımda göründü..zaten sonra garanti sattı hepsini..

2. bir de arkadaslar bu çakallara yem olmayın.. bizim gibi paralarınızı kaptırmayın..bırakın kesınlıkle bu tarz hısselere yanasmayın..tam 2 yıl oldu hep dusus ..arada bı 2.40 denemsı zaten o ara adamlar yuzde 50 cebe atıyorlar...gıdın ereglı aselsan vb hısselrı alın..arkadasıma aselsan almıstık 9.36 dan suan 17 oldu kedıme bakıyorum tonla zarar...gıdın gelcegı olan sırkete yatırım yapın..

3. Sn. 44sahap, Sn . ayazbey teşekkür ederim.

4. aldık onlar sattık biz aldık batarsak batarız yapacak bir şey yok çok kazanç çok riskle olur alan alır satanda satar ben bu kadar aldım şu kadar lotum var diyenleri gördüm ben yazayım onlara toplasınlar o kadarda bende bende var

5. tvc_f1cf92a420132d3120bde3e614817bde.jpg
    umutlar hiç bir zaman bitmez

6. Tatlı tatlı düşüyoruz.
    1 milyonluk arz devam ediyor

7.  Alıntı Originally Posted by MR.BROWN Yazıyı Oku
    Tatlı tatlı düşüyoruz.
    1 milyonluk arz devam ediyor
    Şemsiye formasyonu oldu

8. kendi malını alıp satıyor dedik pastasını yapıştırdık hacim yaptırmaya çalışıyor dedik 1 milyon lotu bu tahta kaldırmaz dedik ama anlatamadık bakalım 185 ten şeytanlar yukarı çekecekmi tahtayı ytd.

Sayfa 21/298 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •