şöyle 20.000 lik short hareketi için dolu dolu sebepler yok..
1.000 düşse aşağıdan sevinir LONG açarsın..(halâ yeni endex rakamlarına alışamadım..)
oldum olası PALA short fırsatı vermemiştir. O opsiyonu kendi kullanır... anlamazsın,portfoyün %50 düşer ha dersin..geçmiş olsun..
Abi iyide soyledigin yerler zaten kapali degilmi paket servis yapmiyorlarmi ?
bu suna benziyor Havalimaninda check in yaparken 2 tane elamanin aradaki sosyal mesafeyi koruma adina yaptigi uyarilar ama ucagin icinde tikis tikis sosyal mesafe olmadan yolculuk yapmak
ilk hafta Metro Markete gittim Kapidan girerken orda yaziyor suan iceride bulunan 128. musterisiniz diye .
ben normal gunlerde bu rakami hic gormedim .
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Cds primlerinin 330 lara kadar dusmesi usd icin yine bir isaret ! usd long pozisyon icin acele etmemek yonunde bir durum
Yanlış hatırlamıyorsam CDS’ler swap kanalının kapanması sonrasında yükselmişti (siyasal riskler dışında). Swap kanalıda kur ataklarını engellemek için kapanmıştı.
Bu durumda herşey yeni bir kur atağı olursa ne yapılacağı ile ilgili. Tabiki kura atak yapabilmeniz için TL’niz olması gerekiyor. Yabancıda tl var mı ne kadar var bilemiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Çok konuşulmaya başlamış borsa sosyal medyada. Baloncular ucuzcular. Bakalım...
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Yıl sonuna kadar tutarlar ordan şakkadan verirler 20bin puan noluyoruz derken şak diye bi 20bin puan daha
Şaka bi yana senin 48bin tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı, dünyayı uzaylılar işgal etse yine görmez artık o seviyeyi sanırım.
Borsalar o yüzden uzun vadede hep yukarı doğru gidiyor olmalı
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri