Sayfa 21/177 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
Arama sonucu : 1410 madde; 161 - 168 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

1. Hesabım yanlıi ise düzeltin lütfen
    Şu an 170Milyon civarı lot var bunun 65 Milyon belki üstünü alırım dedi şirket ve bunun yaklaşık 8 milyonunu da aldı...
    Eğer dediğini yaparsa 1/3 ünü lotların piayasadan çekmiş olacak.Az olan şey değerlidir mantığı ile yola çıkarsak uzun vadede aslında tam doğru kağıt ama gel gör olana bak
    YTD

2. Arkadaslar bizim malesef kacırdıgımız bir konu var bende bu muhabbete kapıldım ve bütün herseyi arceliğe cevirdim su an cok pismanım. Diğer alımlara da bakınız mesala sise de alım acıkladı senelerdir alım programını tamamlamadı bunu tamamlayacak veya hepsini alacak diye bir kaide yok sadece olağanüstü düşüşlerde alır kenara cekilir.mesala herkes diyordu 33 altı patron alım yapıyor diye bakınız simdi yapmıyor kendi haline bıraktı. Yani bu lotları alması ne kadar sürer bunun ne kadarını alır hicbirsey belli değil 6 aylık bilancoyu yabancılar beğenmedi umarım 9 aylık biraz iyi gelir.
     Alıntı Originally Posted by knockermaster Yazıyı Oku
    Hesabım yanlıi ise düzeltin lütfen
    Şu an 170Milyon civarı lot var bunun 65 Milyon belki üstünü alırım dedi şirket ve bunun yaklaşık 8 milyonunu da aldı...
    Eğer dediğini yaparsa 1/3 ünü lotların piayasadan çekmiş olacak.Az olan şey değerlidir mantığı ile yola çıkarsak uzun vadede aslında tam doğru kağıt ama gel gör olana bak
    YTD
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    Arkadaslar bizim malesef kacırdıgımız bir konu var bende bu muhabbete kapıldım ve bütün herseyi arceliğe cevirdim su an cok pismanım. Diğer alımlara da bakınız mesala sise de alım acıkladı senelerdir alım programını tamamlamadı bunu tamamlayacak veya hepsini alacak diye bir kaide yok sadece olağanüstü düşüşlerde alır kenara cekilir.mesala herkes diyordu 33 altı patron alım yapıyor diye bakınız simdi yapmıyor kendi haline bıraktı. Yani bu lotları alması ne kadar sürer bunun ne kadarını alır hicbirsey belli değil 6 aylık bilancoyu yabancılar beğenmedi umarım 9 aylık biraz iyi gelir.

Dedikleriniz tabiki doğru ama olan bitenin düşündüğünüz kadar masum olmadığını belirtmek isterim.
    Geri alım haberinden sonraki gün hemen alıma başlaması, 33 altında alıyor izlenimi yaratması yatırımcının uydurduğu bir şey değil. Bir hesapları var ama kısa vadede yatırımcıya yarayacak bir hesap gibi değil malesef.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

4. 32.00 larde büyük patron alıma baslar umarım

5. Patrona toz kondurmayanlar düşünsün...

6. Ahaha hocam valla bende düşünüyorum kara kara cünkü gecenki yükselişte satıs yapmadım inandım.
     Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Patrona toz kondurmayanlar düşünsün...

7.  Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    Ahaha hocam valla bende düşünüyorum kara kara cünkü gecenki yükselişte satıs yapmadım inandım.

Dolaşımdaki lotların %40 ı kadar geri alım programı açıklayacak gücün karşısında, patrondan habersiz geçen haftaki operasyonun yapılması imkansız. Var bir hesapları anladık ama bizi de bu kadar ezmesinler, tek derdim bu.

8. Patron almamış yabancı da satmış gibi ytd

Sayfa 21/177 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •