Sayfa 21/425 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 161 - 168 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Navlun olayı artık bu çeyreğin olayı değil.Bu çeyrekte ekim ayı zaten navlunlar tavandı,kasımda düştü aralıkta toparladı,kasım aralıkta doların kopması navlunların düşüşünü haydi haydi dengeledi,hatta artıya geçtik.Şu anda bilanço aşağı yukarı belli oldu.O konuda tahmini kar rakamımı yazmıyayım,uçuk gelir size.Hele bunun sindirimini yapalım şubatta bunun tadını çıkaralım navlunların ve doların gidişine göre 2022 ilk çeyrek bilançosunu ayrıca analiz yaparız.Önce şu garabet bir ortadan kalksın ,bu kadar ucuz şirket mi olur,bu resmen zekamıza hakaret,önce tahtacı bu konuyu düzeltsin navluna ,doların seviyesine falan gelecek üç ayda gene bakarız.

Nerdeyse piyasa değeri kadar yıllık kar olacak,dolar böyle giderse borsada tarih yazacağız))))))))

Zaten bu bir holding denizcilik aksayan bir departmanımızdı şimdi o cenahta işler düzeldi.Holdingin kasasındaki dolar miktarı,silopi hikayesi, bankası ,faktöringi vs hepsi kar eden insanın yüzünü güldüren iştiraklerimiz olaylarımız var.

FK sı 1 ila 1.5 arası olacak gibi,pd dd rasyosu gene holdingler arasında borsanın en ucuzu olacağız.Açık ara en çok dikkat çeken şirketiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bunun olması zor ama silopi tarafında bir değerleme olursa 1.1-1.2 milyar kar neden olmasın

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Nerdeyse piyasa değeri kadar yıllık kar olacak,dolar böyle giderse borsada tarih yazacağız))))))))

Sn hayek dolar böyle giderse dedim.Son iki haftalık ivme devam ederse ve dolar şu anda yazmak istemediğim bir seviyeye gelirse dedim.Zor mu zor ,mümkün mü bence mümkün.Anahtar kelimeler dolar böyle giderse ve neredeyse )))))))

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bunun olması zor ama silopi tarafında bir değerleme olursa 1.1-1.2 milyar kar neden olmasın
    Yok o kar kesmez.Zaten zeynep aktaş hoca 1.1 milyar dedi zaten.Ben elbet daha fazlasını bekliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    dolarda bu hafta enteresan politik bir hamle gelebilir. önce bir görelim
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn hayek dolar böyle giderse dedim.Son iki haftalık ivme devam ederse ve dolar şu anda yazmak istemediğim bir seviyeye gelirse dedim
    "yatırım tavsiyesi değildir"

Sayfa 21/425 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •