Sayfa 21/1001 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gerçekten finans dinamiklerinden anlamayanların işleri. Bir ara da yurt dışındaki gayrimenkullerinizi getirin demişlerdi.
    Bende finansdan anlamam ama çekerken halıya takılan ipli bir arabadır para.ipin ucunu kaçırmayacan,arabayı halıya da taktırmayacan.

Not:Acıkcası dün ne kadara cahilsem bugün de o kadar cahilim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2. ISCTR'nin arbitraj oranı düşünce oradan çıkıp daha karlı olana giriyorlar.

Teminatları artırıp arbitraj dışındaki adamların kurulan düzeneği çökertmesine izin verilmiyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bende finansdan anlamam ama çekerken halıya takılan ipli bir arabadır para.ipin ucunu kaçırmayacan,arabayı halıya da taktırmayacan.

Not:Acıkcası dün ne kadara cahilsem bugün de o kadar cahilim.
    Bankalar yurt dışından sendikasyon kredisi alıyor, teminatlar da oradaki muhabir hesaplarına gelen ihracatçı parası vs oluyor. Orada akışkanlıkta sıra dışı bir şey fark ettiklerinde anlaşma maddelerince oraya el koyarlar bence.

Herifler kapitalizmi 1 günde kurmadı, binlerce yıllık her türlü hırsızlık ve yolsuzluklar biliniyor, sigorta sektörü ve hukuk çok güçlü.

4. ben 1,000 dolarımı çarptım pala böyle günlerde ikinci defa masaya oturmam...

ister yerin dibine sok istersen göğe çıkar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,134
    Blog Entries
    1
    Varmı bir haber. Yok. O zaman aynen devam.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6. AKBNK/SAHOL sanki fazla paralel oynuyor. Birilerini de AKBNK/SAHOL işleminde kilitlemiş olabilirler.

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Varmı bir haber. Yok. O zaman aynen devam.
    bir kaç senedir HALKBANK ısrarınız vardı senet duruyorsa sizin adınıza sevindim

ayrıca bu sene kayısı çok güzeldi bizim memlekette gelmediniz mi *

bozgurt dayu makınenin ayarını bozdun..neden düşüor bu şimdik??alışmıştık iyi gidiordukkk???

Sayfa 21/1001 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •