Sayfa 21/98 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon
Arama sonucu : 778 madde; 161 - 168 arası.

Konu: GOODY - Goodyear

çok fazla indikatöre bile gerek yok.. sen aval aval bakarken ben SMK mürdümüne çarptım bile diyor..

her baba yiğit SMK mürdümüne (çarpabilir) ama kolay kolay kıramaz.. eğer 10.70 direncinin üzerine oturursa yolu açık olsun denir.. yok oturmaz ise ona ikili dip şansı veriler.. eğer mürdümü kırarsa doğru imama gider..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by BuLuTRuZGaR Yazıyı Oku
    Cuma günü karanlık odadan 50 kademe yukarıdan yani karanlık odanın tavanından kapatmış. İlkkez böyle bir durum gördüm. Hayırdır İnşallah....

M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    --fonların yıl sonu kapanışlarını yüksek tutma gayreti olabilir...

3. Bugün açıklanan ihracat verilerini telden yanlış görmediysem ihracat rakamı kötü...Tim sayfasında ki Excel verisi karınca yazısı gibi mübarek..Brisa Goody son ayda sinek mi avlamışlar pek anlamadım.
    Az insan çok huzur

Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    bugün açıklanan ihracat verilerini telden yanlış görmediysem ihracat rakamı kötü...tim sayfasında ki excel verisi karınca yazısı gibi mübarek..brisa goody son ayda sinek mi avlamışlar pek anlamadım.
    --nerede, hangi başlıkta-kalemde arıyorsunuz??

5.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --nerede, hangi başlıkta-kalemde arıyorsunuz??
    Kauçuk mamullere bakıyorum ama önemi yok, bu piyasanın bizim bakıp takip ettiğimiz şeylerle işi yok. Satışları rekor kıran da çakılanda eşit muamele görüp yerin dibine sokuluyor piyasada. Viop'u bu ülkenin başına matah bir şey gibi anlatıp musallat ettikleri gün hisse değer yatırımcılığının mezar taşında ki yazılı ölüm tarihidir.

Geriye elle tutulur tek şey kaldı o da şirketlerimizden aldığımız temettüler. Gayrisi bitti, bitirdiler!
    Az insan çok huzur

Kauçuk mamullere bakıyorum ama önemi yok, bu piyasanın bizim bakıp takip ettiğimiz şeylerle işi yok. Satışları rekor kıran da çakılanda eşit muamele görüp yerin dibine sokuluyor piyasada. Viop'u bu ülkenin başına matah bir şey gibi anlatıp musallat ettikleri gün hisse değer yatırımcılığının mezar taşında ki yazılı ölüm tarihidir.

Geriye elle tutulur tek şey kaldı o da şirketlerimizden aldığımız temettüler. Gayrisi bitti, bitirdiler!
    ---öküzün altında buzağı aramayın...
    --otomotiv yan sanayine bakacaksınız...

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    ---öküzün altında buzağı aramayın...
    --otomotiv yan sanayine bakacaksınız...
    Otomotiv yan sanayi çok geniş yelpazeyi içeriyor, güncel veri diye oraya bakan aldanır.
    Az insan çok huzur

Otomotiv yan sanayi çok geniş yelpazeyi içeriyor, güncel veri diye oraya bakan aldanır.
    maalesef oradan bir şey çıkmaz...çünkü petlas özka pirelli, prometeon, anlas, kolsan ın da ihrcatı var...

illere göre baksan kocaeli de çoğu...gene bir şey çıkmaz...sadece oran yapabilirisin, 3 çeyrekte kocaelindeki yan sanayinin ihracatının 4 de biri brisa yapmış idi...4 çeyrekte ayni oranda gelebilir diye düşünebilirsiniz...yine de pek sağlıklı olmaz...

Sayfa 21/98 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •