Sayfa 210/1002 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Merhaba,

YAPI KREDİ PORTFÖY KİRA SERTİFİKALARI KATILIM FONU

satis talep verdim yarin neticesini buraya yazarim.. (stopaj kesilmemesi lazim - alim tarihi 18/11/2021 satis yarin)

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    kimdir o stopajı kesen ? hangi kuruma telefonla sordunuz ?

'' 31 Mart 2022 tarihine kadar satın alınan yatırım fonlarından elde edilen gelir ve kazançlara %0 stopaj uygulanacaktır. Değişken, Karma, Eurobond, Dış Borçlanma, Yabancı, Serbest Fonlar ile unvanında “Döviz” ifadesi geçen yatırım fonları bu uygulamanın dışındadır. ''
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by Dali45 Yazıyı Oku
    İyi bir fona benziyor, aktif yönetiliyor gibi. Detaylı incelemek lazım

Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu fon usd ile alınabiliyor ,tefastaki degerler tl karsılıgı

3. Ben pdd sattim fiba dan stopaj kesilmedi.
    Qinvest ortaya karisik bu fonu. Katilimmi degiskenmi bellidegil
    Fibayi ara baksinlar.
     Alıntı Originally Posted by Soda Yazıyı Oku
    Sn cerento, sanırım bankanız fiba idi, benimki de aynı, qinvestde konuştuğum kişi fon yöneticisimiydi bilmiyorum ama değişken olduğunu bana da söyledi.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. PDD den bahsediliyor.sizinle alakasi yok .kiralarda stopaj kesin yok.
    20 aralik carpilmasinda baya sattim
    Yfv aıs mpf mpk bunlarda stopaj yok
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Merhaba,

YAPI KREDİ PORTFÖY KİRA SERTİFİKALARI KATILIM FONU

satis talep verdim yarin neticesini buraya yazarim.. (stopaj kesilmemesi lazim - alim tarihi 18/11/2021 satis yarin)
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sayın arkadaşlar, direk yatırım fonu ile ilgili olmasada hepimizin ilgileneceği konular olduğu için soruyorum. 5-6 yıl vadeli Hazine Eurobondlarında %7-8 arası dolar bazlı faizler var. Vadesine kadar beklemek kaydı ile yıllık faiz geliri 50000 Tl yi geçmediği sürece vergi de yok diye biliyorum. Yani 25-30 bin dolara kadar alınan Eurobond için gelir vergisiz olacak diye düşünüyorum. %7 den 30000 doların yıllık getirisi 2100 dolar olur, dolar 20 TlL bile olsa ile 42000 TL yapar. Aşağı yukarı KUB gibi bir getiri ancak stopaj yok. Hiç bu konuları araştırdınız mı ? Bir de sayın Hellisothersın bahsettiği stable coinler ile staking konusu var. Bu platformlarda da dolar bazında %6-10 arası faizler var. Bu platformlar güvenli mi, biliyor musunuz ? Örnek: Celcius, cake, vs. Yazıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

min 15bin adet ve serbest fon oldugunu da yazin da arkadaslar sasirmasin..

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bu fon usd ile alınabiliyor ,tefastaki degerler tl karsılıgı

7.  Alıntı Originally Posted by AliY Yazıyı Oku
    Sayın arkadaşlar, direk yatırım fonu ile ilgili olmasada hepimizin ilgileneceği konular olduğu için soruyorum. 5-6 yıl vadeli Hazine Eurobondlarında %7-8 arası dolar bazlı faizler var. Vadesine kadar beklemek kaydı ile yıllık faiz geliri 50000 Tl yi geçmediği sürece vergi de yok diye biliyorum. Yani 25-30 bin dolara kadar alınan Eurobond için gelir vergisiz olacak diye düşünüyorum. %7 den 30000 doların yıllık getirisi 2100 dolar olur, dolar 20 TlL bile olsa ile 42000 TL yapar. Aşağı yukarı KUB gibi bir getiri ancak stopaj yok. Hiç bu konuları araştırdınız mı ? Bir de sayın Hellisothersın bahsettiği stable coinler ile staking konusu var. Bu platformlarda da dolar bazında %6-10 arası faizler var. Bu platformlar güvenli mi, biliyor musunuz ? Örnek: Celcius, cake, vs. Yazıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Benim de uzun zamandır aklımı kurcalıyor eurobond yatırımı ama bir türlü yüksek miktarda dolar almaya cesaret edemedim, geçen ay ki düşüş tam fırsatıymış aslında, hem dolara yatırım yapıyorsun hem de 6 ayda bir kupon faizi alıyorsun bildiğim kadarı ile, vade sonuna kadar beklersen devletin iflas etmesi dışında bir riski de yok. Diğer olayı da binance den coin aldığım için biliyorum ama kapanır falan diye çok güvenemedim, aslında sağlam bir platform ama belli de olmaz.

Dostum sen yenisin galiba......
    bahsettigin konu ile ilgili konu basligi var gelirsen ordan yazabilirsin

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=1161

Alıntı Originally Posted by AliY Yazıyı Oku
    Sayın arkadaşlar, direk yatırım fonu ile ilgili olmasada hepimizin ilgileneceği konular olduğu için soruyorum. 5-6 yıl vadeli Hazine Eurobondlarında %7-8 arası dolar bazlı faizler var. Vadesine kadar beklemek kaydı ile yıllık faiz geliri 50000 Tl yi geçmediği sürece vergi de yok diye biliyorum. Yani 25-30 bin dolara kadar alınan Eurobond için gelir vergisiz olacak diye düşünüyorum. %7 den 30000 doların yıllık getirisi 2100 dolar olur, dolar 20 TlL bile olsa ile 42000 TL yapar. Aşağı yukarı KUB gibi bir getiri ancak stopaj yok. Hiç bu konuları araştırdınız mı ? Bir de sayın Hellisothersın bahsettiği stable coinler ile staking konusu var. Bu platformlarda da dolar bazında %6-10 arası faizler var. Bu platformlar güvenli mi, biliyor musunuz ? Örnek: Celcius, cake, vs. Yazıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 210/1002 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •